Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO hrôzy: Stredoškolák nezvládol stres a na hodine skočil z okna!

Chlapec sa postavil a skočil
Chlapec sa postavil a skočil (Zdroj: YouTube)

PEKING - V školách sa kladú čoraz väčšie nároky na žiakov, ktorí zas majú čoraz väčší problém ich zvládať. Nezriedka sa potom stáva, že zo svojho trápenia vidia jedinú možnú šancu na únik - samovraždou. Týmto tragickým spôsobom ukončil svoj život aj tínedžer z Číny.

Čína je známa tým, že vzdelávací systém má nastavený mimoriadne vysoko a mnoho študentov má problém s ním držať krok. Jeden stredoškolák to nedávno vzdal. Počas vyučovania sa zrazu postavil a vyskočil z okna. Sedel hneď pri ňom, takže aj keby si niekto jeho zámer všimol, nestačil by mu v ňom už zabrániť.

Spolužiaci začali od hrôzy strašne kričať, až si niektorí museli zapchať uši. Viacerí sa rozbehli k oknu, učiteľka ich však odtiaľ odohnala. Na videu z bezpečnostnej kamery vidno, že v celej triede vypukla panika. Z komentárov pod ním vyplýva, že išlo o študenta menom Xiao Zhen. Psychicky nezvládol stres pred záverečnými skúškami, tak sa zabil.

Štatistiky uvádzajú, že samovražda je v Číne najčastejšou príčinou úmrtia mladých ľudí. Celkovo ju ročne v tejto krajine spácha v priemere až 287 000 ľudí. Z posledných päťdesiat rokov počet samovrážd stúpol o 60 percent. Informoval portál dailymail.co.uk.

Stredoškolák vyskočil počas vyučovania z okna

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu