Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Walter (†80) ožil v pohrebnom ústave: Zázrak však dlho netrval!

Walter Williams
Walter Williams (Zdroj: Foto: youtube)

LEXINGTON – Osemdesiatročný muž z amerického štátu Mississippi doslova prežil svoju smrť. Pred dvoma týždňami ho vyhlásili za mŕtveho, no na veľké počudovanie, v krematóriu sa prebral k životu. Jeho príbuzní tak namiesto na cintorín, navštevovali geriatriu a starčeka previezli opäť domov. Deduška však v priebehu dvoch týždňov druhýkrát vyhlásili za mŕtveho. Tentokrát sa už neprebral.

Prvýkrát Walter Williams (†80) vyľakal zamestnancov pohrebného ústavu na konci februára. Začal sa hýbať vo chvíli, keď chceli balzamovať jeho telo. Kontaktovali jeho príbuzných a tí namiesto do márnice, išli pre starčeka na geriatriu.Tri dni na to bol prepustený z nemocnice domov. Teraz lekári konštatovali jeho smrť druhýkrát.

Starčekova rodina privolala pred dvoma týždňami do svojho domu koronera, pretože sa domnievala, že Walter zomrel. Koroner mu nenahmatal tep a vyhlásil ho za mŕtveho. Deň na to sa ho chystali vybrať pracovníci pohrebného ústavu z plastového vreca určeného na prevoz mŕtvol. Poriadne sa však vydesili, lebo zosnulý sa snažil kopancami dostať z vreca sám.

Koroner označil opätovné prebudenie za zázrak. Vysvetlenie sa však podľa televízie CNN môže skrývať v kardiostimulátore, ktorý zrejme na nejakú dobu prestal fungovať. Williams následne strávil tri dni v nemocnici, na čo bol prepustený domov. Tento štvrtok ale zavolali príbuzní koronera znova, pretože srdce starého muža opäť prestalo biť. Koroner druhýkrát konštatoval smrť a Williamsovo telo bolo prevezené do pohrebného ústavu.

"Bol to pre mňa dvojtýždňový zázrak a ja aj moja rodina sme si užili každú jeho minútu," ubezpečil Williamsov synovec Eddie Hester. "Myslím, že tentoraz naozaj odišiel," dodal.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu