Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Šokujúci nález: Obesil sa na billboarde, ľudia si mysleli, že je súčasť reklamy!

Na tomto mieste zvesili mŕtvolu Zobraziť galériu (2)
Na tomto mieste zvesili mŕtvolu (Zdroj: FOto: Daliy Mail)

DONGYANG - Čínou otriasa v týchto dňoch šokujúci nález. Na billboarde viselo telo obesenca tak dlho, až zmumifikovalo. Tisícky okoloidúcich si ho buď nevšimli alebo sa domnievali, že ide o súčasť reklamy.

Nepredstaviteľný šok zažívajú Číňania. O figuríne, ktorá visela obesená na reklamnom pútači vedľa frekventovanej cesty sa domnievali, že ide o súčasť reklamy. Po čase však ostali v šoku. Dozvedeli sa, že figurína nie je vôbec figurínou. Išlo o ľudské telo, ktoré viselo na billboarde tak dlho, až zmumifikovalo.    

Že ide o mŕtvolu zistili až zamestnanci, ktorí prišli robiť opravy na obrovskom reklamnom pútači v meste Dongyang vo východnej Číne v provincii Zhejiang. Zacítili neznesiteľný zápach a zbadali špinu na visiacom tele. Hneď kontaktovali políciu.

Šokujúci nález: Obesil sa
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FOto: Daliy Mail)

Tá teraz prípad vyšetruje ako samovraždu, no nedokáže pochopiť, ako si nikto nevšimol, že ide o mŕtvolu. Podľa nej obesenca museli vidieť tisícky ľudí, no nikto nič neoznámil. "Môžeme len predpokladať, že ľudia, ktorí telo videli, si mysleli, že bolo súčasťou reklamy," hovorí pre denník Daily Mail policajný hovorca Lei Hsing.

Vyšetrovatelia tvrdia, že nebude jednoduché určiť príčinu smrti. Doteraz telo nedokázali identifikovať, dokonca ani to, či išlo o muža alebo ženu. Rovnako sa domnievajú, že časť mŕtvoly pred tým, než ju zvesili, skonzumovali vtáky.  

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu