Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

VIDEO Reklamný pútač ožil: Pozrite sa, čo robí vietor s modelkou!

Interaktívna reklama
Interaktívna reklama (Zdroj: Foto: youtube)

ŠTOKHOLM – Tak podobnú reklamu ste určite nevideli. Švédska reklamná agentúra v spolupráci s produkčnou spoločnosťou dostali v skutku skvelý nápad. Vymysleli interaktívny reklamný pútač. Že neviete, o čom hovoríme? Pozrite si VIDEO, ako modelke v reklame na vlasové produkty vejú vlasy príchodom metra.

Tak toto ste ešte nevideli. Reklamný pútač reaguje na vietor. Originálny nápad dostala švédska reklamná agentúra Akestam Holst v spolupráci s produkčnou spoločnosťou a vytvorili interaktívnu reklamu na vlasové produkty.

Reklamný pútač umiestnili do metra v Štokholme vedľa koľaje. Keď prichádza metro, čo spôsobuje vietor, modelke na bilboarde začnú viať vlasy. Modelka pri tom reaguje, akoby bola živá. Okoloidúci sú prinajmenšom prekvapení.

Tvorcom sa tak podarila dokonalá „finta“. Do pútača totiž umiestnili snímač, ktorý reaguje na blížiaci sa vlak. O pár sekúnd prejde vlak okolo bilboardu a vlasy modelky sa dajú do pohybu. Za kreatívnym nápadom stojí tím odborníkov, ktorému sa podarilo vytvoriť dokonalú ilúziu, skvelú interaktívnu reklamu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu