Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Cítite sa nemilovaní: Toto VIDEO vám ukáže, ako navždy zmeniť svoj život!

Smútok v očiach, smútok v duši.
Smútok v očiach, smútok v duši. (Zdroj: YouTube)

LONDÝN - Máte občas pocit, že na vás všetko padá? Nič sa vám nedarí, ľudia sú na vás odporní a vy len s námahou hľadáte energiu do ďalšieho dňa? Možno by ste neverili, ale existuje spôsob, ako spraviť pobyt na tejto planéte krajším nielen sebe, ale aj inému malému tvorovi, ak si vezmete k srdcu to, čo radí nasledujúca reklama.

Keď na vás kričia neznámi ľudia, ste v ich očiach iba nutným zlom, alebo vás s radosťou prehliadajú a považujú vás za niekoho, na kom si môžu bezdôvodne vybiť hnev, je čas urobiť niečo so svojím životom.

Bohužiaľ, existujú zamestnania a situácie, kedy sa nevyhneme konfrontácii s nasrdenými ľuďmi, kedy im nemôžeme od srdca povedať, čo si o nich myslíme a všetky tieto strety nás len neuveriteľne ubíjajú a vyčerpávajú.

V takom prípade je tu však možnosť, ako si zlepšiť deň nielen jedným dobrým skutkom, akým je adopcia zvieratka, ale aj všetky tie nasledujúce, pretože vloženú lásku nám bude bezvýhradne vracať späť.

A to je aj odkaz londýnskeho útulku, ktorý sa snaží svojou emocionálnou reklamou primäť divákov k tomu, aby zauvažovali nad tým, ako pomôcť nielen nejakému chlpáčovi, ale aj samým sebe.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu