Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Blíži sa najväčšia party všetkých čias!

Blíži sa najväčšia party všetkých čias! Zobraziť galériu (2)
Blíži sa najväčšia party všetkých čias! (Zdroj: Agency Vivien)

Milovníci skvelých tanečných párty si prídu na svoje. Bratislavu navštívia veľké mená svetovej elektronickej hudobnej scény a odpália to na jedinečnej a nezabudnuteľnej párty, ktorá prichádza po prvýkrát na Slovensko.

Už v sobotu 15. marca 2014 privíta Bratislava najväčšiu indoor tanečnú akciu v strednej a východnej Európe. Transmission, ktorá je známa pre svoj kryštalický zvuk, nádherné lasery a špeciálne efekty vás vezme na celonočnú magickú cestu, kde svetové DJ-ské špičky a všetci návštevníci vytvoria jedinečnú atmosféru plnú eufórie. Vydávajú sa na dobrodružnú cestu a v Bratislave sa môžu tešiť na vstup do „The Spiritual Gateway“. Tento doposiaľ najúspešnejší koncept je hudobnou a párty udalosťou, ktorú fanúšikom top akcií netreba predstavovať. Legendárna Transmission prichádza do Slovnaft Areny a s ňou aj veľké DJské legendy:

Pozrite si pozvánku v podobe traileru:

http://www.youtube.com/watch?v=fLDrcWDYaHg&feature=youtu.be

Headlinerom bratislavskej Transmission je famózny Markus Schulz. O jeho úspechu svedčia vystúpenia pred desiatkami tisícov fanúšikov i jeho Global DJ Broadcast radio show, ktorá má milióny poslucháčov.Chýbať nebude ani legendárne trancové duo Aly & Fila a svoje DJské umenie predvedie i dánsko-turecká hviezda Ummet Ozcan. Skvelú šou sľubuje nórska hviezda menom Ørjan Nilsen či dôverne známy Rank 1, nositeľ titulu „legenda trancu“. Návštevníci sa môžu tešiť aj na miláčika publika v podaní slovenskej DJ-ky menom Nifra. Počas niekoľkých rokov sa vypracovala z lokálneho talentu na jednu z najpopulárnejších postáv v tíme Markusa Schulza. A celú túto parádu rozpumpuje miestny trancový priekopník Pico ako úvodný DJ bratislavskej tanečnej šou Transmission.

TRANSMISSION sa odlišuje v porovnaní s inými pravidelnými tanečnými podujatiami príbehom, ktorý sprevádza návštevníkov na ich ceste počas celej noci. Intrá, show movies umelcov, trailer a všetky vizuály počas noci vytvoril oceňovaný holandský VJ tím Vison Impossible. Sú súčasťou TRANSMISSION od roku 2006 a túto udalosť považujú za svoj „kreatívny vrchol v priebehu posledných 8 rokov“.

Spektakulárnu výpravnú show na Slovensko prináša značka Screamland!, za ktorou hrdo stoja známe firmy Ministry of Fun a Vivien.

Vstupenky sú dostupné v sieti Predpredaj.sk.

Pre viac informácii sleduj:

https://www.facebook.com/events/1466034433622930/

https://www.facebook.com/screamland.official

https://www.facebook.com/Transmission.official

http://transmission.sk

TRANSMISSION

The Spiritual Gateway

sobota 15. 3. 2014

SLOVNAFT ARENA, Bratislava

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu