Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

VIDEO Batoliatka objavujú svet: Zaručene sa pobavíte!

Dieťatko ochutnalo asi niečo kyslé
Dieťatko ochutnalo asi niečo kyslé (Zdroj: Foto: youtube)

WASHINGTON - Tak to vás zaručene rozosmeje a dobre pobaví, či už ste rodičia alebo nie. Malé detičky, ktoré sa práve batolia, začínajú objavovať svet okolo seba. Je zábavné sledovať nebojácnych odvážlivcov, smelých gurmánov, či tancujúcich malých borcov. Pozrite si na VIDEU zostrih milých rodinných situácií, ktoré vám vyčaria vskutku úsmev na tvári. Pozerajte do konca, posledné bábo stojí za to!

Máte zlú náladu a chcete sa rozveseliť alebo sa cítite skvelo a chcete sa dobre zabaviť? Rozhodne si pozrite nasledujúce VIDEO, ktoré zachytáva zostrih milučkých batoliatok.

Detičky začínajú objavovať svet a isté momenty sú nezabudnuteľné najmä pre rodičov. Pozrite sa, ako malým neviniatkam chutí prvé kyslé jedlo, prvá zmrzlina, ako dokážu skvele hopsať do rytmu hudby, ako si užívajú hladkanie po hlavičke, či aké prekvapenie dokáže spôsobiť vlastný tieň alebo odraz v zrkadle. Zaručene vás pobaví prekvapené dieťatko s vypleštenými očkami, ktorému sa na rukách blízkeho znenazdajky za čudesného zvuku naplnila plienočka.   

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu