Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Demolácia sa totálne vymkla kontrole: Okoloidúci si museli po tomto zážitku vymeniť trenky!

A je to v priamom prenose Zobraziť galériu (2)
A je to v priamom prenose (Zdroj: YouTube)

RIAZAŇ - Demolácia v ruskom meste Riazaň vôbec nedopadla podľa predstáv robotníkov. Okrem dotyčnej stavby totiž zbúrali omnoho viac. Ešte šťastie, že sa pri tom nikto nezranil, lebo to vyzeralo všelijako.

Rusi sú experti na veľa vecí a najnovšie už aj na demolácie.  Tá nedávna, ktorá bola vykonaná na východe krajiny, sa do análov tamojších úradov zapíše "zlatým" písmom. Jej priebeh totiž vyzeral tak, akokeby ju zverili do rúk známym nie príliš šikovným domácim kutilom Patovi a Matovi.

Na videu vidno, ako sa bagru ani na niekoľký pokus nepodarí zbúrať zvyšnú stenu domu. Potom, keď sa vodičovi konečne podarí nasmerovať lyžicu správnym smerom, sa zdá, že tentokrát to už hádam vyjde. Lenže omyl. Bager stenu jednoducho potiahne a tá padá dopredu na zem. Pardón, na zvyšky domu a následne na plot. Ten zas skončí na ceste, po ktorej práve prechádzajú autá.

Demolácia sa totálne vymkla
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Vzduch okamžite zamoril prach, cez ktorý takmer nič nevidno. Nikto sa našťastie pri incidente nezranil. Na záver len toľko, že snáď je spoločnosť, ktorá demoláciu vykonala, dobre poistená. Viacero áut totiž po nej zostalo poškodených.

Demolácia po rusky

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu