Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Muž sa vybral na pohreb ženy: Neuveríte, kde ho načapali na druhý deň!

Kambodžan zaspal v hrobe na mŕtvole dievčaťa Zobraziť galériu (2)
Kambodžan zaspal v hrobe na mŕtvole dievčaťa (Zdroj: Foto: Daily Mail)

KAMBODŽA - Tak to sa podržte! Muž, ktorý má naozaj zvrátené sexuálne chúťky, sa pokúsil mať styk s mŕtvolou, hneď na druhý deň po pohrebe. Zatkli ho po tom, čo ho našli v rakve spať vedľa pochovanej „sexuálnej partnerky“.

Nepremyslený a zúfalý krok China Cheana (47) vyvoláva také pohoršenie, že sa na tom až schuti pobavíte. Muža chytili po tom, čo dedinčania zbadali, ako z hrobu pochovaného 17-ročného dievčaťa trčia cudzie mužské nohy.   

Nekrofil Chin Chean pred políciou priznal, že rakvu začal vykopávať deň po tom, čo sa zúčastnil pohrebu dievčiny. Ako informuje denník Daily Mail, muž bol výkonný, pretože sa mu podarilo vykopať množstvo hliny, dostal sa až k rakve a potom ju otvoril.  

Na polícii sa neskôr priznal, že sa pokúsil mať sex s bezvládnym pochovaným telom mladého dievčaťa. Jediné, čo mu v tom bránilo bolo, že rakva bola príliš malá. Potom pripustil, že v hrobe zaspal.

"Dedinčania videl Cheanovu nohu pri hrobe asi o 6-tej ráno a oznámili to rodine zosnulej," povedal policajný šéf Keo Vuthy z obce Prey Poun vzdialenej 103 míľ juhovýchodne od hlavného mesta Phnom Penh.

"V tejto fáze ešte neviem povedať,  či muž  poznal obeť, keď ešte žila," upresnil policajný šéf. Ďalej však uviedol, že Chin Chean bol známa firma. Bral drogy a potom robil nezvyčajné, šialené veci. V minulosti sa stalo, že nahý bežal okolo miestnej pagody.

Polícia teraz robí potrebné úkony, aby nekrofila postavila pred súd.
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu