Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Švédka (37) rušila pokoj mŕtvych: Súložila s kosťami a lebkami!

Obvinená sa vyžívala v kontakte s ľudskými ostatkami Zobraziť galériu (5)
Obvinená sa vyžívala v kontakte s ľudskými ostatkami (Zdroj: nydailynews.com)

GÖTEBURG - Žena zo západného Švédska bola zatknutá po tom, ako polícia v jej byte objavila niekoľko ľudských kostier. Neskôr vyšlo najavo, že zvrhlíčka ich používala ako sexuálne hračky. Tento vskutku nehanebný koníček odôvodňovala záujmom o históriu.

Nekrofilka doma schovávala kosti pochádzajúce zo zosnulých ľudí, ktoré vraj kúpila na internete. Okrem toho mala v zásuvke schovanú vŕtačku a obrázky z márnice, do ktorej mala vďaka ovládaniu vstupného kódu prístup. Policajti objavili aj fotky, na ktorých je Švédka zachytená pri sexuálnom uspokojovaní sa s kostrami a taktiež DVD "Moja nekrofília" a "Moja prvá skúsenosť".

Švédka (37) rušila pokoj
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: sodahead.com)

Tridsaťsedemročnú ženu zatkli ešte v septembri, obvinili ju ale až tento týždeň. Okrem nekrofílie je stíhaná aj za rušenie pokoja mŕtvych. Ak úchyláčku, ktorú na základe psychiatrického posudku vyhlásili za príčetnú, uznajú vinnou, hrozia jej maximálne dva roky väzenia.

Švédka (37) rušila pokoj
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: nydailynews.com)

Krátko predtým, než ju zadržali, zanechala na jednom internetovom fóre odkaz hovoriaci za všetko: "Chcem muža a je mi jedno, či je živý alebo mŕtvy. Limity mojej morálky prekročili prípustnú hranicu. Ak sa na to príde, som pripravená niesť následky. Stojí to za to."

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu