Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Pozor na to, čo píšete na webe: Poburujúce statusy, ktoré ľudí pripravili o prácu!

Nevhodný tvít ju stál prácu Zobraziť galériu (5)
Nevhodný tvít ju stál prácu (Zdroj: Twitter)

BRATISLAVA - Internet nám pomáha v núdzi, ale vie nás aj zradiť. Najmä vtedy, ak svoj život prežívame spolu s ostatnými na sociálnych sieťach. Častokrát o sebe totiž zverejňujeme informácie, ktoré by sme si mali radšej nechať pre seba. Potom niet divu, že to má niekedy kruté dôsledky v podobe straty práce.

Presne to sa stalo tejto pätici nešťastníkov. Na Twitter zavesili nevhodné komentáre či fotografie a keď sa o tom dozvedel ich zamestnávateľ, okamžite im dal padáka.

Carley McKinneyová bola učiteľkou matematiky na strednej škole v Colorade. Pred rokom v januári napísala pod fotku, ktorá už sama osebe dosť naznačovala: "Nahá. Vlhká. Sfetovaná". Riaditeľovi Overland High School nebolo viac treba a poslal ju na úrad práce.

Pozor na to, čo
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Twitter)

V júli 2012 sa Cameron Jankowski z Indiany pochválil na webe tým, že sa vymočil do jedla, ktoré sa práve malo servírovať zákazníkom v sieti rýchleho občerstvenia Taco Bell. Mladíkovi nepomohlo ani tvrdenie, že nachos nebolo určené na konzumáciu. Jeho šéf s ním nemal žiadne zľutovanie a vyrazil ho.

Pozor na to, čo
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Twitter)

Pred pár mesiacmi sa nepekným spôsobom previnila riaditeľka oddelenia komunikácie spoločnosti InterActiveCorporation. Pod fotku, na ktorej pije pivo, pripojila nemiestny komentár: "Idem do Afriky. Dúfam, že tam nedostanem AIDS. Len žartujem. Som predsa biela!" Justine Saccová sa síce ospravedlnila, ale nepomohlo. Aj ona sa musela so svojo prácou rozlúčiť.

Pozor na to, čo
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Twitter)

V roku 2009 americká herečka Jane Adamsová zabudla zaplatiť v reštaurácii za polievku a limonádu. Na druhý deň síce účet vyrovnal jej agent, avšak bez toho, aby zanechal akékoľvek prepitné. Rozzúrený čašník Jon-Barrett Ingels, ktorý ju obsluhoval, sa s týmto zážitkom podelil s ostatnými na Twitteri. Krátko nato ho šéf podniku prepustil.

Pozor na to, čo
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Twitter)

Vlani v auguste prišli o prácu dvaja požiarnici z Toronta. Ich zamestnávateľovi sa nepáčili ich urážky na adresu žien. Vyhlásenia ako "Odmietnite ženu a nikdy vám to neodpustí. Jedna z mnohých negatív tohto pohlavia. A taktiež slabé ramená" alebo "Nikdy by som nenechal ženu nakopať mi zadok. Keby to predsa len skúsila, povedal by som, nech odkráča so svojím zas*anou riťou do kuchyne a upečie mi nejaký koláč" vyznievajú naozaj sexisticky.

Pozor na to, čo
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Twitter)

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu