Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Smrtiaca alkohra už dorazila aj do našich končín: Mladý Čech pokúša na VIDEU smrť!

Čech riskuje kvôli stávke veľa Zobraziť galériu (2)
Čech riskuje kvôli stávke veľa (Zdroj: Facebook)

PRAHA - Čo to je za hlúpa hra, ktorej mládež prepadla v ostatných týždňoch? NekNominate sa doteraz držala mimo našich končín, lenže to už momentálne nie je pravda. Je známy prípad z Česka, kedy istý mladík kvôli riskantnej stávke pil počas šoférovania.

Máme tu ďalší nezmyselný sociálny fenomén, ktorý je navyše nebezpečný, pretože v ňom ide o pitie alkoholu, a to čo najnezvyčajnejším spôsobom. Jej heslo znie: "Exni svoj drink a nominuj každého". Zábavka sa rýchlo rozšírila po celom svete a zaplavila sociálne siete.

Portál tn.cz uvádza, že dokonca už prenikla aj do susedného Česka. Na internete sa objavilo video zachytávajúce mladíka, ktorý riadi auto a popritom leje do seba. Po tom, ako "exne", vyzve svojich troch kamarátov, aby sa zapojili do hry.

Je pravda, že zo záznamu nie je jasné, či Čech pil alkoholické alebo nealkoholické pivo. V každom prípade to aj tak pôsobí veľmi nedôveryhodne a kontroverzne. Už len preto, že NekNominate už viackrát zabíjala. V Írsku napríklad zomreli dvaja mladíci na otravu alkoholom a v Británii zas chlapec, ktorý si namiešal smrtiaci drink z vodky, whisky, piva a vína.

NekNominate dorazila do Česka

Alkohol sa nevypláca piť. Prečítajte si na Vyšetrení, ako zničil mladú ženu, ktorá je kvôli nemu pripútaná na lôžko!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu