Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Mládež podľahla alkostávkam: Blondínka prišla do McDonaldu v plavkách á la Baywatch!

Blondínka vyvolala rozruch v McDonalde. Zobraziť galériu (2)
Blondínka vyvolala rozruch v McDonalde. (Zdroj: YouTube)

LONDÝN - Bláznivá reťazová hra zameraná na pitie alkoholu nezvyčajným spôsobom, zvaná NekNominate, zaznamenáva v Británii čoraz väčší úspech. Napriek tomu, že sa už vyskytli smrteľné prípady u tých, ktorí to so zanietením prehnali, mládež sa od nej odradiť veľmi nedá. Čerstvým príkladom je aj mladá blondínka Steph-Lou Jones z anglického Wexleru, ktorá sa predviedla iba v červených plavkách podobných tým, ktoré nosili plavčíci z kultového seriálu Baywatch.

V tomto neortodoxnom kúsku oblečenia nakráčala v nedeľu do jednej z pobočiek McDonaldu, objednala si burger, potom vzala pohár, vyliala doň obsah plechovky a vypila polliter piva. Bizarný akt aj s jej príchodom do predajne si natočili jej kamarátky, ktoré sa za mobilným telefónom strašne chichúňali. Keď Steph-Lou splnila svoju úlohu, vyzvala podľa pravidiel hry ďalšie tri osoby, dve priateľky a jedného priateľa, aby do 24 hodín urobili rovnako šibnuté.

Mládež podľahla alkostávkam: Blondínka
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Samozrejme je len na nich, či sa aj oni pustia do plnenia tejto bláznivej úlohy, ktorá spočíva iba v tom kopnúť do seba nejaký alkohol nevidaným spôsobom. Niektorá mládež to však v snahe po získaní pozornosti riadne preháňa a je schopná sa opiť do bezvedomia. Podľa informácií médií na to už doplatili asi traja mladíci.

Issac Richardson (29) z Cardiffu vraj zomrel potom, čo sa zúčastnil NekNominate. Rovnako tak aj Ross Cummins (22) a Jonny Byrne (19) v Írsku. Richardson vraj povedal ľuďom, že chce všetkých prekonať a urobiť niečo, čo ešte nikdy v živote nespravil. Fľašu bieleho vína zmiešal s vodkou, k tomu pridal štvrť fľaše whisky a plechovku ležiaka. To jednoducho nemohlo dopadnúť dobre.

Blondínka s pivom v McDonalde

 

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu