Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Ďalšia obeť smrtiacej hry? Mladík (†20) vypil liter ginu, našli ho mŕtveho!

Bradley chcel s alkoholom všetkých tromfnúť. Zobraziť galériu (4)
Bradley chcel s alkoholom všetkých tromfnúť. (Zdroj: Facebook)

SNEINTON - Iba 20-ročný Bradley Eames sa stal pravdepodobne treťou britskou obeťou reťazovej hry NekNominate, ktorá spočíva v pití alkoholu čo možno najoriginálnejším spôsobom. Mladík do seba obrátil obrovské množstvo ginu a video zo svojho šialeného pokusu dal na internet. O štyri dni ho našli doma mŕtveho.

V Británii ide už o tretí prípad úmrtia, ktoré by malo byť spôsobené zvrátenou internetovou hrou, ktorá vyzýva mladých ľudí k tomu, aby do seba alkohol kopli nejakým zaujímavým spôsobom a potom túto úlohu delegovali na troch ďalších kamarátov. V snahe dokázať ostatným, že nie sú žiadne padavky, snažia sa najmä chlapci vypiť toho čo najviac. Ich organizmus to však samozrejme nezvládne. Jedným z tých, ktorý na to mal doplatiť vlastným životom, je aj Bradley Eames z anglického Sneintonu.

Podľa videa, ktoré zverejnil na sociálnej sieti 6. febuára, si dal do fľaše s ginom čajové vrecúška a takýto koktail potom vypil v priebehu dvoch minút. Množstvo sa rovnalo asi 30-tim panákom. Predtým, ako nominoval ďalších kamarátov na podobnú úlohu, sa ešte do kamery pýšil slovami: "Pozrel som si vás, kamoši, ako plníte svoje stávky, ale nemyslím si, že boli dobré. Tak som si kúpil nejaký gin..." Potom do seba nalial ďalší pohár a ukázal palce nahor s tým, že je to skvelá zábava.

Zábery z videa, ktoré už z internetu stiahli.
Zobraziť galériu (4)
Zábery z videa, ktoré už z internetu stiahli.  (Zdroj: Facebook)

Po zverejnení pribudli pod záznamom komentáre o tom, aký bol jeho nápad hlúpy a dokonca mu za to vynadala aj jeho matka. Už o pár dní sa však v jeho profile začali kopiť sústrasné slová od rodiny a priateľov. Predavača a hráča rugby Bradleyho totiž našli minulý pondelok v jeho byte mŕtveho. Príčina smrti je však doteraz nejasná, a tak musia byť vykonané ďalšie testy. Prípad je zatiaľ v štádiu vyšetrovania.

Bradley Eames
Zobraziť galériu (4)
Bradley Eames  (Zdroj: Facebook)

Ďalšia obeť smrtiacej hry?
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

Alkohol sa nevypláca piť. Prečítajte si na Vyšetrení, ako zničil mladú ženu, ktorá je kvôli nemu pripútaná na lôžko!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu