Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Brutálne vystrelenie: Tento ranný žart musel stáť Japonca desať rokov života!

Toshiaki sa od strachu takmer po... Zobraziť galériu (3)
Toshiaki sa od strachu takmer po... (Zdroj: YouTube)

LONDÝN - Mladý Japonec nedávno zažil jedno z najhorších prebudení v živote. Zobudil sa totiž na to, ako ho vystrelilo do vzduchu. Hranica medzi tým, čo je vtipné a čo nie, je veľmi tenká a subjektívna, ale o tomto zážitku sa dá rozhodne povedať, že ju už prekročil.

Japonská televízia zorganizovala a odvysielala vo svojom programe Dokkiri Award brutálny kanadský žartík. Jeho hlavným a vlastne aj jediným aktérom je komik Toshiaki Kasuga.

Všetko sa odohralo pod najvyššou horou Japonska, Fudži. Mladíkovi predstavitelia televízie povedali, aby tam prišiel skoro ráno, že sa tam bude niečo natáčať. Na miesto sa dostavil v predstihu, už večer predtým. Keďže vonku poriadne mrzlo, išiel sa zahriať s kolegami do krčmy.

Zrejme to s alkoholom trochu prehnal, pretože spal tak tvrdo, že nepočul, ako do kôlne, v ktorej spal, vošiel štáb, navliekol na neho bezpečnostné popruhy a k posteli pripevnil bungee laná.

Brutálne vystrelenie: Tento ranný
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Zobudil sa až na to, keď mu pod posteľou začal vybuchovať ohňostroj a on aj s posteľou prerazil strechu a vystrelil do výšky zhruba päťdesiat metrov nad zemou. Asi nikomu netreba hovoriť, akú hrôzu pri tom Toshiaki pociťoval.

Brutálne vystrelenie: Tento ranný
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Japonská televízia je známa svojimi prepracovanými a často až príliš desivými kanadskými žartmi, ktoré pre všeobecné pobavenie skúša na nič netušiacej verejnosti. Predchádzajúce čísla zahŕňali napríklad falošného ostreľovača, ktorý predstieral, že postrieľal všetkých ľudí na ulici a potom obeť zatiahol do budovy, kde jej povedal, že všetko bol len vtip alebo "dinosaura", ktorý naháňal v administratívnej budove zamestnancov.

Pri poslednej epizódke sa objavili pochybnosti o jej autencite. Diváci sa pýtajú, ako je možné, že si Kasuga nevšimol dva obrie žeriavy zaparkované pri kôlni. Asi bol naozaj úplne na mol.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu