Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

VIDEO Coca-Cola poburuje Američanov: Nová reklama podporuje teroristov

Reklama na Coca-Colu poburuje Američanov
Reklama na Coca-Colu poburuje Američanov (Zdroj: Foto: youtube)

WASHINGTON - Bláznivých Američanov najnovšie rozčúlila reklama na ich milovanú Coca-Colu. Vyzývajú k bojkotu a tvrdia, že podporuje teroristov. Minútová reklama na obľúbený nápoj hovorí o rozmanitosti tejto krajiny. Tomu nasvedčuje aj ústredná pieseň s názvom Amerika je krásna, ktorú spievajú v siedmich jazykoch. Väčšina Američanov však ušľachtilý zámer a mierové posolstvo reklamy na Coca-Colu nepochopila a sú rázne proti nej.

Super Bowl je zámorský športový sviatok amerického futbalu. Je typické, že práve počas neho sa veľké firmy a korporácie môžu predviesť s najnovšou reklamou, na prípravu ktorej mali rok čas. Všetci prítomní netrpezlivo čakajú na prestávky, počas ktorých sú práve najlepšie reklamné kúsky púšťané. Ich dosah na ľudí je obrovský, naraz ich vidia milióny. 

Včera však Ameriku pobúrila najnovšia reklama na Coca-Colu. Prináša minútový pohľad na krásy a rozmanitosť krajiny. Počas celého príbehu reklamy znie pieseň Amerika je krásna, ktorú spievajú v siedmich jazykoch.

Po zverejnení reklamy na sociálnych sieťach sa však diskutujúci vášnivo rozčuľovali nad tým, že spoločnosť Coca-Cola podporuje teroristov. Na mysli mali v reklame zobrazenú moslimskú ženu so šatkou, a rovnako ich poburovalo, že vlasteneckú pieseň Amerika je krásna spievajú v cudzích jazykoch.

Konzumenti Coca- Coly sa už vyhrážajú, že prejdú na Pepsi. Našťastie aspoň malá čiastka Američanov  pochopila, že spoločnosť sa v reklame snaží zobraziť ideál ľudského spolužitia a že rozdeľovať by nás nemala ani farba pleti, či iný jazyk.   

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu