Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Policajný šéf (33) odišiel na dovolenku: Po návrate čakal kolegov poriadny šok!

Z Tiaga sa stala fešná ženská Zobraziť galériu (3)
Z Tiaga sa stala fešná ženská (Zdroj: rajaudefato.com.br )

GOIANA - Tridsaťtriročný policajt z Brazílie si minulý rok zobral trojmesačnú dovolenku a vyparil sa všetkým z dosahu. Keď sa vrátil do práce, šokovaní kolegovia ho vôbec nespoznali. Niet divu; pozerali sa totiž na príťažlivú ženu so všetkými prednosťami, aké nežnému pohlaviu prináležia.

Thiago de Costa Teixeira slúži v protidrogovej jednotke v meste v meste Goiana. Už dlhé roky túži po jedinej veci - zmeniť si pohlavie. Vlani sa mu to konečne podarilo uskutočniť. Na štvrťroka si vzal voľno a nechal sa operovať v Thajsku.

Policajný šéf (33) odišiel
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: rajaudefato.com.br )

"Vždy som chcel byť ženou. Bol som ale príliš hanblivý na to, aby som to priznal. Už som ale ďalej nemohol skrývať, kto som a tak som šiel do toho," objasnil svoje pohnútky otec dvoch malých synov.

Policajt, ktorý si teraz hovorí Laura, okrem zmeny pohlavia podstúpil aj rekonštrukčný zákrok na zjemnenie čeľuste a nosa, píše Daily Mail. Priznal, že sa bál, ako budú reagovať jeho kolegovia, keď sa o tom dozvedia. Doteraz sa však vraj nestretol ani s jednou negatívnou reakciou. Spolupracovníci a aj obhajcovia práv homosexuálov, lesieb a trannsexuálov naopak oceňujú jeho statočnosť.

"Spočiatku som sa obával, ako to zoberú. Ale zatiaľ som našťastie nezaznamenal ani jeden negatívny komentár. Všetci sa ku mne správajú, akoby sa nič nestalo," vyhlásil spokojne Thiago, či vlastne Laura.

Policajný šéf (33) odišiel
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: rajaudefato.com.br )

Jeho slová potvrdzuje aj námestník generálneho náčelníka civilnej polície. "Vnímame to ako akt hrdinstva. Lauru sme si vždy cenili a rešpektovali, pretože je platným členom v boji proti korupcii, násiliu a nevhodnému správaniu. A to sa nezmení len preto, že je teraz iného pohlavia," dodal Daniel Diniz Adorno.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu