Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Spuchnutá príšera: Transka po 200 plastikách vyzerá hrôzostrašne!

Monique vyzerá ako príšera Zobraziť galériu (4)
Monique vyzerá ako príšera (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Monique Allenová si nechala od svojich 22 rokov urobiť desiatky ilegálnych plastických operácií, kvôli ktorým je z nej teraz invalid. Doktori odhadujú, že jej telo je napumpované zhruba dvanástimi litrami silikónu, čo je dávka ohrozujúca nielen zdravie, ale i život.

Bolo jej to treba?, pýtajú sa určite mnohí pri pohľade na päťdesiatosemročnú Kalifornčanku, ktorá viac ako človeka pripomína akési plastikové monštrum.

Monique sa už odmalička viac cítila byť ženou než mužom. Svoj sen premenila na skutočnosť vo svojich 22 rokoch, keď podstúpila zmenu pohlavia.

Monique ako osemnásťročný chlapec
Zobraziť galériu (4)
Monique ako osemnásťročný chlapec  (Zdroj: profimedia.sk)

Lenže túžbu patriť k nežnejšiemu pohlaviu dohnala do úplného extrému. Žena totiž doteraz absolvovala viac ako dvesto chirurgických úprav, z ktorých 75 bolo ilegálnych a vykonaných v mexickom meste Tijuana. Okrem iného si 23-krát nechala upraviť nos, napumpovať ústa a zväčšiť prsia až na veľkosť 38FFF.

Spuchnutá príšera: Transka po
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

"Poriadne som to prehnala. Bola som prirodzene krásna, ale som sa zničila. Veľmi toho ľutujem, kiežby som sa na to nikdy nedala," povedala denníku Daily Mail.

A za pravdu Monique dávajú aj lekári, ktorí ju v minulosti niekoľkokrát varovali pred rizikami toľkých plastických operácií. Transka má teraz problémy s chôdzou, pretože v jej tele dobre necirkuluje krv a na niektorých miestach jej odumrela koža.

"Stal sa zo mňa invalid. Aj tak by som ale ešte chcela jednu poslednú plastiku nosa. Doktori ma však už odmietli operovať, čomu celkom rozumiem," dodala nepoučiteľná Monique.

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu