Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Kráska (32) klame telom: Kedysi bola chlap, teraz je sexica na pohľadanie

Nicole bola predtým Glen Zobraziť galériu (3)
Nicole bola predtým Glen (Zdroj: internet)

LONDÝN - Nicole Gibsonovej sa podarilo dokonale zmiasť svoje okolie. Hoci na prvý pohľad vyzerá ako krásna mladá modelka so všetkými ženskými prednosťami, pravdou je, že sa narodila ako chlap. Tento štvrtok podstúpila posledný krok na svojej ceste k zmene pohlavia.

Nicole sa pôvodne volala Glen. Už odmalička vedela, že s ňou niečo nie je v poriadku. Najprv si myslela, že je homosexuál, ale potom prišla na to, že problém je niekde celkom inde.

Kráska (32) klame telom:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: internet)

Nicole začala nosiť dámske oblečenie, ale potom si uvedomila, že chce nielen vyzerať ako žena, ale ňou aj byť. Podstúpila preto hormonálnu liečbu a tento týždeň aj chirurgickú zmenu pohlavia. "Som dosť nervózna, ale cítim, že to musím jednoducho spraviť. Je to akokeby som mala na hlave dva rohy, ktorých sa musím zbaviť, aby som sa mohla stať človekom, ktorý som cítila, že je vždy vo mne," povedala Angličanka pred zákrokom.

Kráska (32) klame telom:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: internet)

Tridsaťdvaročná blondínka medzitým vymenila prácu v bare za kariéru modelky. A na tú má teda našliapnuté poriadne. Naposledy zažiarila počas Londýnskeho týždňa módy, kde vystúpila v rámci prehliadky svojej agentúry Models of Diversity. Modelingoví experti z nej boli tak unesení, že ju zahŕňajú pracovnými ponukami na niekoľko mesiacov dopredu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu