Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Transka (24) z Kosova je hviezdou: Do postele dostala známeho futbalistu!

Jeden človek, dve podoby Zobraziť galériu (3)
Jeden človek, dve podoby (Zdroj: telegrafi.com)

SUVA REKA - Husté blond vlasy, dlhé nohy a obdarená hruď - no povedali by ste, že toto bol kedysi muž? A veruže áno. Mladík z Kosova sa stal hviezdou po tom, čo sa zmenil na ženu, a to nie hocijakú. Povedal si, že keď už zmena, tak nech stojí za to.

Kujtim Šehu sa narodil v meste Suva Reka na juhozápade Kosova. V šiestich rokoch s rodičmi emigroval do Nemecka. Odmalička cítil, že sa narodil v nesprávnom tele. "Narodil som sa ako muž, ale v hlave som žena. Už od detstva rozmýšľam ako žena a žijem ako žena," vysvetľuje.

Šehu priznal, že mal kvôli tomu značné problémy. Jeho spolužiaci sa mu vysmievali, pretože namiesto futbalu obliekal bábiky. V Kosove bola v tomto smere neporovnateľne horšia situácia ako v Nemecku. "Nemci nie sú takí úzkoprsí a nehľadeli na mňa ako na monštrum," povedal s tým, že aj to bol dôvod, prečo absolvoval zmenu pohlavia práve tam. Jeho rodina bola šokovaná a dlho jej trvalo, kým sa so synovým rozhodnutím zmierila.

Transka (24) z Kosova
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: telegrafi.com)

Po tom, ako sa Kujtim stal ženou, začal si hovoriť Edona James a vydala sa na dráhu glamour modelky. Ale nielen to. Zarábala si aj prostitúciou, pričom za jednu noc si pýtala aj tisíc eur. Jedným z jej najlepších klientov bol bývalý nemecký futbalista Stefan Effenberg. Keď sa táto informácia dostala na verejnosť, bol z toho v Nemecku obrovský škandál.

Transka (24) z Kosova
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: telegrafi.com)

Hoci dvadsaťštyriročná Edona tvrdila, že sa už nikdy nevráti do rodného Kosova, nedávno predsa len zavítala do Prištiny, aby bola hosťom v relácii Prive Klan Kosova, napísal srbský denník Blic.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu