Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Ponuka storočia: Miliardársky otec dá za svoju lesbickú dcéru, pozrite sa koľko!

Otec ponúka za dcéru neuveriteľnú sumu Zobraziť galériu (3)
Otec ponúka za dcéru neuveriteľnú sumu (Zdroj: Foto: youtube)

HONGKONG – Nepredstaviteľnú sumu až 120 miliónov dolárov dá miliardár z Hongkongu Cecil Čao mužovi, ktorý zvedie jeho dcéru. Chlapov, ktorí by mali záujem je neúrekom, môžete sa prihlásiť aj vy. Má to však jeden háčik. Jeho milovaná dcéra Gigi je homosexuálne orientovaná a žije vo vzťahu s inou ženou. Milujúci otec však pre ňu chce šťastné manželstvo a deti.

Už od roku 2012 sa miliardársky otecko z Hongkongu Cecil Čao usiluje vydať svoju milovanú dcérku. Gigi (33) je však lesbička a už niekoľko rokov žije s inou ženou. To, ale jej otcovi nie je vôbec po vôli. Nedokáže sa zmieriť s tým, že jeho Gigi jednoducho o chlapov vôbec nemá záujem. Tak nepredstaviteľný luxus stále čaká na vyvoleného.

Ponuka storočia: Miliardársky otec
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: youtube)

Cecil má vlastnú firmu a verejne vyhlásil, že tomu šťastlivcovi, ktorému sa podarí zviesť jeho dcéru, položí k nohám hotový majetok. Najprv ponúkol 65 miliónov dolárov, no teraz svoju ponuku zdvojnásobil na 120 miliónov dolárov.

Doteraz však žiaden muž neuspel a nepodarilo sa mu opantať Gigi, ktorá je šťastná vo svojom vzťahu so ženou. Údajne o ňu prejavilo záujem už 20 tisíc nápadníkov.

Ponuka storočia: Miliardársky otec
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: youtube)

Nechcem zasahovať do súkromia mojej dcéry," povedal Cecil pre malajzijské noviny Nanyang Siang Pau a dodal: „Ja len chcem, aby mala šťastné manželstvo s deťmi a aby raz zdedila moju firmu.“    

„Chápem, že ma miluje," povedala Gigi o otcovi: „Ide o to, že je z inej doby a je pre neho ťažké pochopiť, v akej situácii som.“

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu