Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Neuveriteľný moment: Chlapcovi (5) prešlo po hlave auto a on išiel pomôcť babke!

Chlapcova hlava pod kolesami auta Zobraziť galériu (2)
Chlapcova hlava pod kolesami auta

ANAPOLIS - Päťdesiaťšesťročná Brazílčanka a jej päťročný vnuk zázračne vyviazli zo zrážky s autom len s menšími zraneniami. V iných prípadoch sa takéto nehody neraz končia smrťou, takže na týchto dvoch zrejme dozerá strážny anjel.

V utorok došlo v brazílskom štáte Goias k hrozivo vyzerajúcej nehode. Záznam z bezpečnostnej kamery ukazuje, ako Vilma do Nascimento a jej vnuk Joao Pedro kráčajú po chodníku. Oproti na ceste sa odrazu vyrúti auto, ktoré narazí do zaparkovaného vozidla. To sa od neho odrazí, akoby bolo z papiera a o pár metrov ďalej do dotyčných narazí.

Neuveriteľný moment: Chlapcovi (5)
Zobraziť galériu (2)

Dvojica sa po silnom náraze okamžite ocitá na zemi, pričom chlapca auto prešlo nielen po tele ale aj hlave. Ten sa akoby zázrakom o pár sekúnd postaví, otrasie a ide skontrolovať babičku. Obaja utrpeli len malé zranenia a už sú dokonca z nemocnice aj doma.

"Videl som, ako sa na nich valí auto. Myslel som si, že chlapec bude mať prinajmenšom rozdrvenú lebku, ale on len vstal a hneď sa zaujímal, ako je na tom jeho stará mama. Neuveriteľné," okomentoval incident očitý svedok. "Bol to zázrak, že sme prežili. Som si istá, že nás ochránila Božia ruka," dodala pani Vilma.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu