Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Príležitosť, aká sa nevidí: Na predaj je tento vysoko intímny predmet najhoršieho vraha!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Daily Mail, wikipedia)

NEW JERSEY - Veci, ktoré mal vo vlastníctve Adolf Hitler, sú pre zberateľov stále horúcim tovarom a sú ochotní za ne vysoliť pekné sumičky. Jeden artikel z jeho jachty sa však súčasnému majiteľovi akosi predať nedarí. Nuž, ktohovie prečo nikto netúži po záchode, ktorý používal najväčší masový vrah všetkých čias a je ešte stále funkčný?!

Bielu porcelánovú misu vodcu nacistov objavili vlani v autoservise v New Jersey, ale pôvodne bola inštalovaná na oficiálnej nemeckej štátnej jachte Aviso Grille, ktorá dosahovala dĺžku 132 metrov. Postavili ju v roku 1935 a na tú dobru išlo o najväčšiu jachtu na svete. Adolf Hitler bol jej pravidelným užívateľom.

Pracovníci Gregovej autoopravovne ju každodenne používali a bola umiestnená v malej miestnosti so stenami z preglejky. Prechádzajúci majiteľ ju našiel na neďalekom šrotovisku v roku 1951. Jej súčasný vlastník Greg Kohfeldt je však teraz ochotný sa jej zbaviť, ale šťastie mu veľmi nepraje.

Záchod mohol pokojne hviezdiť aj v televízii, ktorá ho chcela predať na výstave venovanej vzácnym a neobvyklým starožitnostiam, ale jeden z expertov Grega za to nazval zlom a epizóda nikdy nebola ani odvysielaná. Pre majiteľa to vraj bola veľká rana, keďže "musel predtým toaletu odpojiť".

Aviso Grille sa po prehre nacistov dostala do Ameriky.
Zobraziť galériu (2)
Aviso Grille sa po prehre nacistov dostala do Ameriky.  (Zdroj: wikipeda)

Greg sa však dušuje, že záchod je stále prevádzkyschopný, pretože Nemci si svoju robotu vedeli spraviť dobre. "Ak by prišla tá správna ponuka, uvažoval by som nad ňou. Nie veľa ľudí môže povedať, že použili rovnaký trón ako najhorší človek v histórii," odôvodnil Greg.

Na WC sa nachádzajú slová v nemčine, ale nič z nich nenaznačuje, že by ho používali najhorší nacistickí zločinci. Aj tak sa však naň prišli pozrieť už stovky ľudí.

Hitler na svojej milovanej lodi, ktorú prezýval aj Biela labuť, podnikol mnoho ciest. V prípade, že by bola Británia porazená vo vojne, plánoval sa ňou plaviť po rieke Temži a vystúpiť na Whitehall, kde by prijal britskú kapituláciu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu