Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

FBI zverejnila tajné dokumenty popierajúce samovraždu Hitlera: Utiekol a dožil v Argentíne?!

Hitler utiekol z Nemecka a zmenil identitu Zobraziť galériu (8)
Hitler utiekol z Nemecka a zmenil identitu (Zdroj: FBI, jupiterimages.com)

WASHINGTON - Hitler mal po páde Tretej ríše spáchať samovraždu, ale jeho ostatky, ktoré by túto hypotézu dokazovali, sa stratili. Je načase, aby pravda vyšla na povrch. V 204-stranovom spise, ktorý FBI zverejnila na internete, sa nachádza súbor desiatok až stoviek svedectiev, listov, novinových výstrižkov či úradných dokumentov, podľa ktorých nacistický vodca prežil.

Hitler mal po tvrdej porážke spáchať spolu s Evou Braunovou samovraždu vo svojom podzemnom bunkri. Jeho telo mali spáliť najbližší, aby sa nedostalo do rúk opozície a nedošlo k jeho zabalzamovaniu a vystaveniu na verejnosti. Iná verzia hovorí o tom, že Hitlerovo telo objavili a identifikovali Sovieti.

Po vodcovej samovražde sa dokonca objavila jeho posmrtná fotografia, ale ukázalo sa, že išlo o falzifikát. Nakoľko sa Hitlerovo telo nikdy nenašlo, niektorí začali špekulovať, že mohol svoju samovraždu nafingovať. Vysvitlo však, že pochybovači by mohli aj pravdu!

Hitler mal podľa dokumentov FBI odísť do Ánd, zmeniť si meno a stráviť tam idylický zvyšok života. S pomocou Allena Dullesa, riaditeľa Úradu strategických služieb (OSS) vo švajčiarskom Berne, ktorý bol predchodcom súčasnej tajnej služby CIA, mal utiecť z Nemecka.

Tajný spis FBI o Adolfovi Hitlerovi
Zobraziť galériu (8)
Tajný spis FBI o Adolfovi Hitlerovi  (Zdroj: vault.fbi.gov)

FBI Hitlerov pobyt tajila!

Jeden z dokumentov hovorí o tom, že OSS bol informovaný aj o ponorke s posádkou vysokých nacistických úradníkov, ktorá sa mala doplaviť až k argentínskemu pobrežiu. Ešte zarážajúcejší je fakt, že aj americká FBI o Hitlerovom presídlení do podhoria Ánd vedela od tajomného informátora!

Zahraničné médiá hovorili o Hitlerovom tajnom zmiznutí
Zobraziť galériu (8)
Zahraničné médiá hovorili o Hitlerovom tajnom zmiznutí  (Zdroj: vault.fbi.gov)

Na základe dokumentov sa zdá, že Hitler mohol dostať politický azyl. Informátor, ktorý dal avízo FBI, bol očitým svedkom vylodenia nacistickej ponorky v Argentíne a takisto referoval o privítaní nemeckého vodcu argentínskou vládou na jej pôde. Informátor tiež vedel podrobnosti o novom úkryte Hitlera a Evy Braunovej či iné dôveryhodné fakty.

Aj keď meno informátora ostalo v spisoch FBI utajené, vyzerá to tak, že napriek tomu považovali agenti jeho informácie za vierohodné, ale FBI miesto Hitlerovho pobytu záhadne kryla.

FBI zverejnila tajné dokumenty
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: vault.fbi.gov)

 

Komu patrili ostatky ukrývané Rusmi?

Tvrdeniu, že Hitler v skutočnosti samovraždu nespáchal, nahráva aj to, že jeho pozostatky, ktoré mali byť objavené Sovietmi, následne ukryté a potom poslané do Ruska, nikto nevidel. Až v roku 2009 dostal archeológ Nicholas Bellatoni povolenie robiť DNA testy na fragmente lebky, ktorá mala patriť Hitlerovi. Ten však vedeckej komunite vyrazil dych, keď vyhlásil, že nielenže sa DNA vzorky nezhodujú s Hitlerovými, ale dokonca nenašiel ani súvislosť s DNA Evy Braunovej! Koho teda našli Sovieti v bunkri?!

FBI zverejnila tajné dokumenty
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: weltfokus.tk)

Takisto samotný bývalý generál a prezident USA Dwight D. Eisenhower napísal, že je znepokojený zmiznutím Adolfa Hitlera a aj Stalin opätoval jeho obavy.

Podľa nazhromaždených dôkazov to vyzerá tak, že nielenže Hitler koncom druhej svetovej vojny nezomrel, ale dokonca z Nemecka utiekol pomocou medzinárodných spravodajských síl. Dokumenty FBI sú svedectvom jeho prítomnosti v Argentíne, ale aj snahy o zatajenie dôkazov. Nebolo by to prvýkrát, čo by tajná služba OSS pomohla nacistickému hodnostárovi utiecť pred trestom. V Argentíne sa totiž po vojne ukrýval aj Adolf Eichmann.

FBI zverejnila tajné dokumenty
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: vault.fbi.gov)

 

Kontroverzná kniha o Hitlerovom živote

Spisovateľka Simoniy Renee Guerreiro, ktorá napísala knihu Hitler v Brazílii - Jeho život a smrť, vraj pozná odpoveď na otázku, ktorá trápi historikov i konšpirátorov. Hitler podľa nej zomrel v roku 1984 v Brazílii a svoj utajený život s novou identitou ako Adolf Leipzig prežil po boku černošky menom Cutinga!

FBI zverejnila tajné dokumenty
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Daily Mail)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu