Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Slávik Müller: Koncertuje bez hudobných nástrojov

Slávik Müller: Koncertuje bez hudobných nástrojov
Slávik Müller: Koncertuje bez hudobných nástrojov

Viete si predstaviť koncert bez hudobných nástrojov? Ak nie, tak nový projekt Richarda Müllera a skupiny Fragile bude pre vás príjemným prekvapením.

Spoločnosti Telekom a Sony prinášajú v spolupráci s Richardom Müllerom dych vyrážajúci zážitok! Niekoľkonásobný slávik vystúpi so skupinou Fragile v spoločnom projekte HLASY, ktorý interpretuje tvorbu Richarda Müllera formou „a cappella“, teda bez použitia jediného hudobného nástroja.

Projekt HLASY vyráža na svoje megaturné v polovici septembra a vypočuť si ho budete môcť v 32 slovenských a českých mestách. Aké skladby na koncertoch odznejú? Výber repertoáru nechal slávik na Braňa Kostku, kapelmajstra skupiny Fragile. Prezradíme vám však, že už teraz sa môžete tešiť na jedinečné spracovanie hitu „Po schodoch“!

„Pesničku ‚Po schodoch‘ po 20 rokoch úprimne nenávidím. Keď mi Braňo Kostka povedal, že to bude prvá skladba, ktorú budeme skúšať, nebol som veľmi rád. Keď som však počul Fragile zaspievať podklad, zamiloval som sa do tej piesne znovu,“ opisuje spoluprácu s Fragile Richard Müller.

A to nie je všetko! Súčasťou projektu je aj jedinečná mobilná aplikácia HLASY, prostredníctvom ktorej sa dozviete všetky podstatné informácie o projekte, zahráte sa s hlasmi a navyše môžete vyhrať skvelý smartfón Sony Xperia SP a originálne CD HLASY. Všetky výhody aplikácie si budete môcť stiahnuť už 25. 9. z Android Store a onedlho bude dostupná tiež pre iOS a tablety. Dajte hlas HLASOM!

Viac informácií na www.telekom.sk/hlasy

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu