Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Sex na strome dopadol katastrofálne: Erik spadol a zranil si penis

Erikovo zranenie veľmi krvácalo Zobraziť galériu (3)
Erikovo zranenie veľmi krvácalo (Zdroj: tlc)

NEW YORK - Sex v prírode má síce tú správnu príchuť adrenalínu, ale niekedy sa taktiež môže skončiť nepekným zranením. Erik a jeho priateľka Salina vedia o tom svoje. Keď sa nedávno intímne zbližovali na strome, zlomil sa konár, ktorého sa mladík držal, spadol dolu a poranil si penis.

Bizarný incident sa stal na treťom rande. Dvojica si vyšla na prechádzku do prírody, kde Erik svojej partnerke navrhol, či neskúsia sex na strome. Súhlasila. A tak obaja na jeden vyliezli a začali súložiť.

Po chvíli Erik ucítil, ako sa hýbe konár, ktorého sa pridržiaval. "Počul som, ako praskol. Snažil som sa ešte zachytiť nohami, ale nepodarilo sa. Padol som na zem," opísal nepríjemné momenty v relácii "Sex ma dostal na pohotovosť" televízie TLC. "Ležal tam pod stromom, a po nohe mu stekalo strašne veľa krvi," dodala Salina.

Sex na strome dopadol
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: tl)

Keď zliezla zo stromu a prizrela sa bližšie, zistila, že partnerovi krváca penis. Pri páde sa zrejme zachytil o triesku, ktorá úd poranila. Okamžite sa preto obliekli a vybrali sa na najbližšiu pohotovosť, kde pacienta ošetrili. Salina neskôr priznala, že prírodu neznáša.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu