Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Zabudnite na nudnú posteľ: Toto sú najlepšie miesta na sex!

Sex vo vírivke
Sex vo vírivke (Zdroj: YouTube)

LONDÝN - Existujú sexuálne polohy, ktoré by ste rozhodne mali vyskúšať. A taktiež miesta, na ktorých by ste sa mali milovať. Aspoň to tvrdí sex expertka Tracey Coxová, ktorá zostavila zoznam desiatich najlepších lokalít vhodných na túto činnosť.

Ak sa nebojíte experimentovať v sexe a nestačí vám posteľ, tu je zopár tipov, ktoré pripravila britská sexuologička. Niektoré z nich ste možno už vyskúšali a iné vám zas môžu pripadať až príliš extrémne. Coxová však zároveň upozorňuje na to, aby ste vždy brali ohľad na to, v akej krajine sa práve milujete. Nie všade je totiž povolený napríklad sex na pláži. V takom Dubaji by ste sa kvôli tomu ocitli v poriadnej šľamastike.

Auto

Môžete sa skryť na zadnom sedadle, kde si budete užívať relatívne súkromie. Oveľa viac sexi je to však robiť na kapote auta. Žena si sadne na ňu a muž sa postaví pred ňu. Sex na aute je samozrejme vhodnejší na letné obdobie, pokiaľ však máte vyhrievanú garáž, tak treskúca zima či padajúci sneh vám môže byť ukradnutý.

Na práčke

Tento spôsob ocenia najmä ženy. Počkajte si, keď práčka dosiahne najvyššie otáčky, vtedy sa totiž mení na provizórny vibrátor. Potom na ňu vysadnite a užívajte si.

V kine

Milovanie v kine v tomto zozname jednoducho nesmie chýbať. Existujú multiplexy, ktoré majú namiesto kresiel postele a návštevníci dostanú aj deky. To už priam nabáda k intímnemu dobrodružstvu.

Na hotelovom balkóne

Ste v zahraničí, kde vás nikto nepozná a ste úplne anonymný. A práve za takýchto podmienok sa riskuje najľahšie. A ako lepšie zakončiť príjemný večer ako sexom na balkóne

Na hojdačke

Máte oblečenú dlhú voľnú sukňu a nohavičky ste nechali doma. On stojí pred vami a drží sedačku na oboch stranách a hojdá vás.

Na slnku

Niektorí odborníci tvrdia, že sa cítime najlepšie, keď nás hrejú slnečné lúče, pretože práve vtedy je biorytmus slnka a nášho tela rovnaký. Tak prečo to nevyužiť aj na milostné radovánky, pri ktorých zároveň chytáte bronz.

V mori, bazéne alebo vo vírivke

Vo vode sme ako v stave beztiaže. Naše telá sú ľahšie a všetko sa zdá také bezstarostné. Sex vo vode je vraj dokonca dobrý pre ženy, ktoré majú problém dosiahnuť orgazmus na suchu.

Na vidieku, v prírode

Tak na takéto milovanie veľa netreba. Stačí sa schovať do nejakého úkrytu alebo pod strom a vychutnávať si spoločné chvíle. Ak ešte popritom prší, atmosféra je ešte intímnejšia.

V stane

Stany patria medzi najmenej riskantné spôsoby, ako súložiť na verejnosti. Spýtajte sa hociktorého návštevníka festivalu. Od vonkajšieho sveta vás delí len tenký kus látky a možnosť počuť, čo sa deje vonku, pridáva tomu celému ešte viac vzrušenia.

Na cintoríne

A máme tu niečo pre morbídnych milovníkov. Sexovanie na cintoríne má ten pravý hriešny nádych, a práve preto ho určite niektorí z vás už absolvovali. Cintorín má ešte tú výhodu, že len ťažko vás tam môže niekto v noci prichytiť pri čine. Ak samozrejme nerátate všadeprítomné duše zosnulých.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu