Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Štúdium manažmentu s americkým zážitkom

City University Zobraziť galériu (3)
City University (Zdroj: City University)

Vysoká škola manažmentu / City University of Seattle je progresívna vysoká škola s inovatívnymi programami, ktorá sa neuspokojuje iba s úlohou vzdelávania ale iniciatívne vytvára pre svojich študentov spojenie medzi akademickou pôdou a zamestnávateľmi. Ak sa chcete o štúdiu na tejto modernej škole dozvedieť viac, navštívte ju v Deň otvorených dverí v jej budove na Panónskej ceste 17 v Petržalke alebo na Bezručovej 64 v Trenčíne vo štvrtok 23. januára od 10. do 16. hodiny. Viac nám o celom dni i zaujímavých novinkách porozprával Mgr Branislav Zlocha, riaditeľ pre marketing a rozvoj:

 „Pozvaní sú študijní poradcovia, rodičia a všetci štúdiachtiví mladí ľudia, ktorí majú záujem študovať na Vysokej škole manažmentu a zároveň aj v programoch americkej City University of Seattle. V tento deň sa budú konať prezentácie študijných programov, podmienok prijatia, čo sa dá na škole študovať a v akých jazykoch, kto sú naši vyučujúci a čo všetko môže škola ponúknuť budúcim vysokoškolákom od materiálno-technického zabezpečenia, počítačových laboratórií, knižnice, možnosti medzinárodnej spolupráce, po štipendiá a pod. Zároveň pripravujeme i tzv. demo lesson, v rámci ktorej vybraný zahraničný vyučujúci urobí krátku ukážkovú prednášku, aby získali návštevníci predstavu o podobe reálnej výučby. Tento deň bude doplnený o návštevu jednotlivých častí školy, študenti si budú môcť prezrieť knižnicu, študijné oddelenie, učebne, počítačové laboratóriá a všetko čo majú študenti k dispozícii. Na študijnom oddelení bude personál pripravený odpovedať na otázky záujemcov vrátane otázok prestupu z iných programov, prípadne zo zahraničia.“

Do špeciálnej ponuky VŠM / CityU patrí možnosť absolvovať časť štúdia v USA v centrále City University v Seattle za slovenské školné, prepracovaný systém online štúdia, podpora „start-up“ firiem študentov, či hokejový program pre študentov v rámci EUHL.

Jedinečná na Slovensku je ponuka prepracovaného online štúdia, ktorá je určená pre tých, ktorí z časových a iných dôvodov nemôžu dochádzať na denné štúdium. Sem patria najmä ľudia pracujúci, ženy na materskej dovolenke, športovci alebo tí, ktorí to majú ďaleko do školy. V lete pripravila VŠM certifikačný program s názvom „Manažment v kocke“, ktorý pozostáva z piatich online predmetov pokrývajúcich základné manažérske zručnosti. Tento program je obzvlášť vhodný pre ľudí z praxe, ktorí sú na riadiacich postoch a potrebujú si rýchlo doplniť vzdelanie v oblasti riadenia. Okrem toho ponúkame našim študentom zažiť štúdium priamo v USA v centrále City University v Seattle v rámci 10 týždňov za bezkonkurenčných podmienok. Popri štúdiu v USA môžu študenti navštíviť výrobu lietadiel Boeing, či sídlo Microsoftu a iných firiem. Novinkou v tomto roku je účasť hokejového tímu školy „CityU Gladiators“ v prestížnej Európskej univerzitnej hokejovej lige (EUHL). Škola tak podporuje hokejové talenty v športe v kombinácii so štúdiom na vysokej škole, pričom ponúkame tiež hokejové štipendiá pre talentovaných hráčov. Ďalšou novinkou je podpora podnikania študentov prostredníctvom podpory „start-up“ firiem formou konzultácií, poskytnutia priestorov a ďalších služieb. Chceme mladým tímom s podnikateľským nápadom a chuťou založiť si vlastnú firmu pomôcť v úvode ich podnikateľskej kariéry. Viac info na www.vsm.sk.

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu