Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Drsná príučka opilcovi za volantom: Pozrite sa, ako ho dobehol kamarát!

Lekár Dennisovi oznamuje zlú správu
Lekár Dennisovi oznamuje zlú správu (Zdroj: YouTube)

LOUISVILLE - Svojráznu lekciu sa rozhodol uštedriť istý Američan svojmu kamarátovi, ktorý zrejme nemá žiadny zmysel pre zodpovednosť, pretože rád šoféruje opitý. Nedávno, keď sa opäť raz prebudil po prechľastanej noci, zistil, že niečo nie je v poriadku. Vzápätí sa dozvedel, že posledných desať rokov bol v kóme.

Tom Mabe je známy komik, ktorý si rád strieľa z iných ľudí. Pred niekoľkými dňami dobehol svojho kamaráta, avšak tentoraz to urobil pre jeho dobro. Dennis totiž rád a často pije a čo je ešte horšie, nebráni mu to v tom, aby usadal za volant.

Naposledy, keď to zas prehnal s alkoholom a zaspal vo svojom aute, na neho Tom ušil riadnu búdu. So súhlasom Dennisovej rodiny ho previezol do miestnosti, ktorá vyzerala ako nemocničná izba a tam už na neho čaka falošný lekár.

Keď sa mladík prebral, zdravotník mu oznámil, že je v nemocnici. "Pred časom ste pili a havarovali ste. Nehoda sa stala v roku 2013, teraz je rok 2023. Posledných desať rokov ste strávili v kóme," zneli jeho slová.

Prekvapený Dennis sa hneď zaujímal, čo je s jeho manželkou a dcérou. Doktor mu len povedal, nech sa pozrie na televíziu. V nej okrem iného zaznelo, že Hillary Clintonová sa vyhráža vojnou Kanade. Po chvíli do izby vkročil sám Mabe prezlečený za lekára a skúšal, či jeho priateľ nestratil cit v nohách. Potom ho začal fackať a kričať, že bol už päťkrát prichytený pri jazde pod vplyvom alkoholu a šiestykrát by to už nemusel prežiť.

Keď sa Dennis dozvedel, že ide len o vtip, začal sa nahlas rehotať. Ostáva len veriť, že si z tohto kanadského žartíku zoberie ponaučenie, aby už viac neriskoval svoj život ani život druhých.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu