Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

VIDEO kanadského žartu, ktorý je na infarkt: Mladík od strachu odpadol!

Yousef v šoku padá na zem
Yousef v šoku padá na zem (Zdroj: YouTube)

NEW YORK - Toto doma v žiadnom prípade neskúšajte! Nasledujúce video vám síce pravdepodobne bude pripadať vtipné, ale vedzte, že jeho hlavnému aktérovi do smiechu nebolo ani zďaleka. Ba čo viac, pri kanadskom žartíku, ktorý si pre neho prichystali jeho kamaráti, dokonca odpadol.

Prebiehajúca vojna medzi partiou kamarátov v Spojených štátoch dosiahla minulý týždeň úplne nový level a skončila zle nedobre pre jedného z nich. Scénka tak, ako je vtipná, je zároveň aj smutná.

Yousef ju opísal takto: "Prišiel som do svojho bytu v domnienke, že som v ňom sám. Potom mi zavolal kamarát, že stojí dolu a nech mu zhodím kľúče. Vtom zhaslo svetlo. Keď som si zasvietil mobilom, zbadal som pred sebou nejakú postavu, ktorá mala zakrytú tvár vlasmi. Od strachu som odpadol."

Keď Yousefovi priatelia videli, ako zareagoval, okamžite k nemu pribehli a prebrali ho. Chudák chlapec bol úplne zmätený a vôbec nevedel, čo sa práve stalo. Dokonca si aj poplakal. Človek slabšej povahy by pri podobnom kanadskom žartíku mohol pokojne dostať aj infarkt. Je preto naozaj potrebné určiť si hranicu, za ktorú by sa už ani v mene srandy nemalo zájsť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu