Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

VIDEO s bolestivým trapasom: Prilepila sa v obchode o záchod, museli ju vyniesť aj s misou!

Žena sa prilepila o verejný záchod Zobraziť galériu (10)
Žena sa prilepila o verejný záchod (Zdroj: www.dailymail.co.uk)

GEORGIA – V Deň vďakyvzdania prišla 40-ročná Američanka do hobbymarketu na nákup. Na vlastnej koži však pocítila kvalitu jedného z ponúkaných lepidiel. Keď použila verejnú toaletu, z WC misy sa už nepostavila. Prípad je plný nejasností.

Ilyanna De La Keur sa vybrala do obchodu s potrebami pre domácich majstrov a ani vo sne by ju nenapadlo, že tam zažije najväčší trapas svojho života. Navyše veľmi bolestivý.

Keď na ňu prišla potreba, sadla si na toaletnú dosku na verejnom záchode. Zdesene však zistila, že sa z nej nedokáže postaviť, pretože ju niekto natrel lepidlom!

40-ročná žena sa asi 25 minút neúspešne snažila dovolať pomoci, kým ju na záchode našli príbuzní a zavolali záchranárov. Tí však boli tiež bezradní. Úbohú Ilyannu nedokázali od sedadla oddeliť na mieste, preto ju zobrali na neďaleké nosidlá. Tam sa im to asi za hodinu podarilo pomocou známeho spreja WD-40, časť pokožky však žene strhli.

Zamestnanci obchodu skontrolovali aj ostatné záchody a zistili, že tri z nich boli tiež potreté chemikáliou. Vedúci predajne našiel na zemi v hnedom papierovom vrecúšku lepidlo Loctite GO2, podľa výrobcu „vhodné na všetky povrchy“ a „vodeodolné“.

Teraz sa De La Keur zotavuje doma. „Som dospelá, ale neviem ani sedieť. Nedokážem ležať na chrbte. Mám ťažkosti s chodením,“ hovorí. Fyzické bolesti sú však len jednou časťou nešťastia. Druhou je trauma, ktorú podľa vlastných slov utrpela, keď sa verejnosť pokúšala pomôcť jej v tak intímnej situácii. „Bolo to strašné, bolo to trápne, bolo to bolestivé. Nebolo to vtipné. Ktokoľvek to urobil, nebolo to vtipné,“ doplnila nešťastná žena.

VIDEO s bolestivým trapasom:
Zobraziť galériu (10)

Sama však pritom možno v skutočnosti vie, kto je zodpovedný za lepidlo na toaletách. Kým celý svet ľutuje nešťastnú obeť krutej zábavky neznámeho výtržníka, vyšetrovatelia si v snahe nájsť páchateľa prezreli záznamy priemyselných kamier. Ich zistenia sú šokujúce!

Podľa denníka Augusta Chronicle šerifova správa uvádza, že v dobe tesne pred nehodou, keď bolo lepidlo pravdepodobne aplikované, nevstúpil na dámske toalety okrem Ilyanny De La Keur nikto. Polícia nechce špekulovať o tom, prečo by niekto prilepil sám seba o WC sedadlo a spôsobil si tak nesmierne utrpenie a hanbu, ale „žiaden dôkaz nepoukazuje na to, že to urobil niekto iný než tí, čo boli vovnútri.“

VIDEO s bolestivým trapasom:
Zobraziť galériu (10)

Na celom prípade je zarážajúce aj to, že autorkou videa, ktoré obletelo svet, je vlastná sestra obete Aleera Canino. V tak nepríjemnej situácii by mala väčšina rodinných príslušníkov asi iné starosti a hlavne by video nezverejňovali. Aj napriek tomu sa De La Keur verejne nesťažuje na sestru, ale na vedenie hobbymarketu. Vraj sa o ňu nestarajú.

Ktovie, aký záujem by ženu v domácnosti uspokojil. Nie je však žiadnym prekvapením, že v súčasnosti spolu s rodinou zvažuje aj žalobu. A dojemné video jej v takom prípade môže len pomôcť.

Dovtedy bude z aférky zrejme najviac profitovať výrobca lepidla.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu