Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Ďalší hrôzostrašný prípad užívania krokodíla: Tínedžerke zhnili genitálie!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: prepknowledge.net)

PUERTO VALLARTA - Mexické úrady zverejnili detaily o príšernom prípade užívania drogy známej ako krokodíl. Obeťou je sedemnásťročné dievča zo štátu Jalisco, ktorému v dôsledku toho zhnili pohlavné orgány.

O účinkoch užívania najnebezpečnejšej drogy na svete sa toho popísalo už dosť. Ide o pouličnú drogu podobnú heroínu, avšak desaťkrát silnejšiu. Ľudí doslova rozožiera zvnútra. Má devastačné účinky, drasticky poškodzuje kožu, mäkké tkanivá a kosti a robí tak z človeka chodiacu mŕtvolu.

Svoje o tom vie aj jedna tínedžerka z mexického mesta Puerto Vallarta. Závislosť na krokodílovi spôsobila, že sa jej do tela dostala infekcia, ktorá sa prejavila škaredými ranami na intímnych miestach.

"Krokodíla vraj užíva posledné dva mesiace. Vplyvom toho jej zhnili genitálie," povedal José Sotero Ruiz Hernández z Národného inštitútu pre migráciu s tým, že drogu si dotyčná slečna podľa vlastných slov kúpila na rohu ulice.

Ide o prvý oficiálne hlásený prípad užívania krokodíla v štáte Jalisco. Drogu už údajne zaznamenali aj v hlavnom meste Mexico City. Informoval portál Huffington Post.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu