Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Šialený nápad: Blondínka (21) si nechala kvôli opätkom odrezať nohu!

Mariah Serranová Zobraziť galériu (3)
Mariah Serranová (Zdroj: mediavia.co.uk)

NEW YORK - Po svete chodí veľa módnych fanatikov, ktorí neváhajú za najnovšie kúsky vysoliť enormné sumy peňazí. Tých však hravo strčí do vrecka dvadsaťjedenročná Američanka, ktorá si kvôli svojmu najväčšiemu koníčku nechala odrezať nohu. Treba predsa vyzerať dobre!

Mariah Serranová sa narodila so zdeformovanou ľavou nohou. Ako dieťa si to až tak neuvedomovala, no ako rástla, vadilo jej to čoraz viac. Nemohla totiž nosiť vysoké podpätky, ktoré tak miluje. Aj na stužkovú musela ísť v teniskách, píše portál metro.co.uk.

Mariah sa narodila s vytočenou nôžkou
Zobraziť galériu (3)
Mariah sa narodila s vytočenou nôžkou  (Zdroj: mediavia.co.uk)

Vykrútená končatina navyše dievčine spôsobovala veľkú bolesť. Nepomohlo ani niekoľko operácií, a tak sa rozhodla pre radikálne riešenie. Keď jej lekár navrhol, že jej nohu pod kolenom amputuje, súhlasila.

"V časopise som čítala článok o mojom obľúbenom módnom návrhárovi Alexandrovi McQueenovi, ktorý vyrobil pár protetických končatín pre atlétku Aimee Mullinsovú. Hneď som vedela, čo musím urobiť," hovorí.

Noha je preč, ale hlavne, že sú vysoké topánky
Zobraziť galériu (3)
Noha je preč, ale hlavne, že sú vysoké topánky  (Zdroj: mediavia.co.uk)

Blondínka, ktorá študuje módny dizajn, tvrdí, že svoje rozhodnutie neľutuje. "Bola to tá najťažšia vec, ktorú som v živote podstúpila. Zároveň však vďaka tomu môžem nosiť topánky, aké sa mi zachce. Lodičky, čižmy aj sandále," dodala.
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu