Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Vzplanutie Zdenky Prednej a Rytmusa!

Vzplanutie Zdenky Prednej a Rytmusa! Zobraziť galériu (2)
Vzplanutie Zdenky Prednej a Rytmusa!

Poprední aktéri slovenskej hudobnej scény boli nachytaní v centre Starého mesta, ako sa spolu prechádzajú s novým smartfónom Samsung GALAXY Note 3 a hodinkami GALAXY Gear. Strávili deň s chytrým telefónom a údajne vzplanuli k novým technológiám.

Boli sme zvedaví, aký majú speváci vzťah k technológiám. Zdenka má vzťah k technologickým novinkám, ako uviedla „taký všelijaký“. V tom sa zázračne s raperom Rytmusom zhodujú. Oboch nadchla možnosť volať pomocou hodiniek.

„Môžem ho mať vo vačku a môžem takto telefonovať s rukou. Síce vyzerám ako uje..., ale je to super,“ povedal Patrik Vrbovský alias Rytmus. Zdenka ocenila prepojenie telefónu a hodiniek „hlavne preto, že si často zabudnem telefón niekde vzadu v aute a potom mi tam vyzváňa a ja nadávam, obzvlášť keď je niekto príliš vytrvalý. S hodinkami viem prijať hovor, je to super vec. Teraz je to ešte trochu čudné, ale za chvíľku to bude normálka.“ Taktiež sa jej zdá veľmi praktické, že ak očakáva nejaký telefonát alebo správu, tak sa nemusí stále pozerať na mobil, ale všetko jej hneď príde na hodinky. Obaja veľa cestujú po vystúpeniach a koncertoch, ale aj na cestách sú v nepretržitom v spojení so svetom. Zároveň každý z nich rád zachytí okamih, ktorý ho zaujme a je neopakovateľný. Rytmus sa nadchol a fotil. „Cestou z Piešťan som akú fotečku vystrúhal? Dopísal som text a poslal som to ako pohľadnicu.“ 13-megapixelový fotoaparát zachytil snímky naozaj bravúrne. Zdenka využíva skôr foťák v hodinkách. „Zvyknem si s nimi fotiť veci, keď ma v obchode niečo zaujme. Nemusím sa cítiť hlúpo, že tam niečo okukávam.“

Rytmus aj Zdenka už majú svoj názor na technologické novinky! Máte ho už aj vy?

Vzplanutie Zdenky Prednej a
Zobraziť galériu (2)

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu