Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Super tipy na vianočné darčeky: Ušetrite vďaka výrazným zľavám!

Knihy (zľava): Darčekové balenie trilógie Päťdesiat odtieňov, publikácia Doba Jedová a Tréning väzňa. Zobraziť galériu (19)
Knihy (zľava): Darčekové balenie trilógie Päťdesiat odtieňov, publikácia Doba Jedová a Tréning väzňa. (Zdroj: ipark.sk)

Poznáte to. Preplnené nákupné centrá, tlačenica a čelo zaliate stresovým potom. Tak vyzerá mnohokrát nákup vianočných darčekov. Keď sa k tomu pridá fakt, že neviete, čo kúpiť svojim najbližším, situácia naberá katastrofické rozmery. Ak si chcete tohtoročné sviatky pokoja užívať naozaj v pokoji, ste na správnom mieste.

Internetové kníhkupectvo iPark.sk pripravilo v spolupráci s Telekom Benefitom jedinečnú vianočnú akciu, vďaka ktorej môžete nakúpiť darčeky pre celú rodinu so zľavou 30%. Skvelé knižné tituly od noviniek až po klasiku, ktorou zaručene nič nepokazíte. Ako povedal spisovateľ Thomas Mann, „Kniha je nádobou duše.

Pre športovca:

Telo ako posilňovňa (Mark Lauren)

Doteraz neexistuje podobná kniha. Roky a roky – od olympijských športovcov z antického Grécka až po dnešné jednotky špeciálnych operácií - tie najlepšie fyzicky vybavené bytosti sa nespoliehali na fitnes centrá vo svojich mestách  alebo na činky doma. Čo ak vám poviem, že už dávno máte ten najdokonalejší posilňovací prístroj, aký kedy bol vytvorený? Svoje vlastné telo.

 

Pre malé parádnice:

Obrovská kniha aktivít s nálepkami pre dievčatá

Táto obrovská kniha s nálepkami je plná faktov a zábavy na každej strane. Poskladaj skladačky, nájdi chýbajúce časti tiel, odpovedaj na kvízy, doplň galérie a vytvor si svoje vlastné scény s 500 úžasnými nálepkami. Obsahuje štyri fantastické kapitoly- Vstup len pre dievčatá!, Kone a poníky, Maznáčikovia a Víly. Tak len nalepuj!

 

Pre zdravý životný štýl: 

Doba jedová (Anna Strunecká, Jiří Patočka)

Žijeme skutočne v dobe jedovej? Odpovede na túto a na mnoho ďalších otázok dávajú autori tejto pútavej, vedecky fundovanej knihy, ktorá v širokom diapazóne tém ponúka nielen zaujímavé čítanie, ale prináša aj mnoho podnetov na zamyslenie. Autori Anna Strunecká a Jiří Patočka, vysoko erudovaní a medzinárodne uznávaní odborníci v oblasti biomedicíny a toxikológie, zasvätene i kriticky, pritom jasne a zrozumiteľne, píšu o škodlivých látkach v potravinách a iné zaujímavosti.

  

Pre gazdinku:

Sviatočné pečenie

Chvíle sviatočnej pohody v rodinnom kruhu, posedenia s priateľmi a známymi či nedeľné obedy si vieme ťažko predstaviť bez bohato prestretého stola a lákavých dobrôt. K nim nepochybne patria zákusky, koláčiky, dezerty a kysnuté koláče. V knihe receptov Sviatočné pečenie vám ponúkame množstvo skvelých receptov, rád a postupov na pečenie k rodinným oslavám, na sviatky, svadby či vtedy, keď čakáte hostí alebo si iba chcete spríjemniť nedeľnú pohodu.

 

Pre dieťatko:

Škola kreslenia pre deti

Kreatívna knižka pre všetkých malých umelcov. S ňou ľahko zvládnu prechod od prvých čiar k oválom, trojuholníkom a ďalším základným tvarom. Pomocou nich sa naučia kresliť najrozličnejšie obrázky ako autíčko, leva, macka, princezničku či malého piráta. K jednotlivým obrázkom sú zrozumiteľne napísané pokyny a vyobrazený postup krok za krokom. Keď si deti obrázky pekne vyfarbia, ich radosť a motivácia pokračovať v kreslení bude dvojnásobná!

 

Pre kariéristu:

Debordelizace hlavy (Ivo Toman)

Publikácia Debordelizácia hlavy je ďalším z niekoľkých návodov Iva Tomana k použitiu vášho mozgu. Býva to tak, že ku každému stroju dostanete aj návod na použitie. Bohužiaľ na náš mozog, to čo riadi náš život, návod nemáme. Drvivá väčšina populácie vôbec netuší, koľko toho a čo všetko môžu dokázať.  To je obrovská škoda. To by sme si mali všetci uvedomiť. Priemerný človek využije len približne 2 percentá nášho celého mozgu. Keby sme si zobrali za príklad stroj, ktorý pracuje len s 10 % účinnosťou, bol by braný ako neúčinný. Nezdá sa vám to trošku zavádzajúce?

 

Pre milovníkov erotických zážitkov:

Fifty Shades Trilógia: Trilógia Pätdesiat odtieňov - box 1-3 (E. L. James)

Keď sa dvadsaťdvaročná študentka literatúry Anastasia chystá na pohovor s mladým podnikateľom Christianem Greyom, netuší, že stretne muža, ktorý jej zmení život i hodnoty. Christian je pekný, múdry a… tajomný. Naivná a nevinná Anastasia si začína uvedomovať, že i napriek jeho ukrývaným tajomstvám ním začína byť úplne posadnutá. Ale ani Christian nie je voči jej kráse, šarmu a charakteru imúnny a pripúšťa, že on po nej tiež túži, ale za vlastných, špecifických podmienok...

 

Pre domácich majstrov:

Rodinné domy 2013

Už 18. vydanie dlhodobo najobľúbenejšieho a najrozsiahlejšieho katalógu Rodinné domy 2013. V novom katalógu na 508 stranách nájdete napríklad:

  • 1100 projektov rodinných domov
  • 50 nových projektov rodinných domov
  • ponuku individuálnych projektov
  • nové projekty plotov
  • nové projekty altánkov

 

Pre starú mamu:

Zlatá babičkina kuchárka (Renato Magát)

Či vám robí varenie radosť a využívate pri ňom vlastnú fantáziu, alebo je pre vás len nevyhnutnosťou každodenného života, určite sa vám stáva, že začínate upadať do stereotypu. Veď kto z nás nepozná tu starú známu vetu: "Čo mám dnes variť?". Väčšinou nasleduje hrobové ticho, a tak uvaríte to, čo vás prvé napadne - čo na tom, že ste to varili minulý týždeň. Presne preto vám ponúkame túto knižku osvedčených receptov od našich mám a babičiek.

 

Pre starého otca:

Zahrada k nakousnutí (Sepp Holzer)

V tejto jedinečnej, praktickej a bohato ilustrovanej knihe vysvetľuje Sepp Holzer základné princípy jeho vlastnej formy permakultúry a zmýšľania.

 

Jeho horský statok „Krameterhof“ sa dávno stal symbolom nového typu poľnohospodárstva – záhradkárstva podľa vzoru prírody – vlastného súkromného raja živej prírodnej harmónii.

 

Pre syna:

Malý princ (Antoine de Saint-Exupéry)

Malým i veľkým čitateľom tohto skvostného dielka ponúkame Malého princa v malom formáte a v takej podobe, v akej ho napísal a nakreslil autor a ako vyšiel ešte za jeho života. Saint-Exupéry svoju knižku s čistým detským pohľadom na svet venoval priateľovi. Veď všetci dospelí boli najprv deťmi. No máloktorý sa na to pamätá.

 

Pre dcéru:

Danka a Janka (Mária Ďuríčková)

Kniha, na ktorej rok čo rok odrastajú takmer všetci prví samostatní čitatelia. Veselé i poučné príbehy na nerozoznanie podobných sestričiek - dvojčiat. Sú ako všetky deti, hašteria sa a pomáhajú si. Najkrajšie príbehy však zažijú v rozprávke. Kniha patrí k ozajstným bestsellerom slovenskej literatúry pre deti

 

Pre mamu:

Smrť džokejky (Felix Francis)

Markova sestra Clare patrí k najlepším džokejom v Anglicku. Po preteku, kde skončila ako druhá, Mark nadobudne pocit, že s dostihmi nebolo všetko v poriadku. Clare svoje posledné preteky mohla vyhrať, ale z neznámych príčin skončila “až“ druhá. Mark večer po pretekoch bude svojej sestre vyčítať druhé miesto. Rozhovor sa končí hádkou a Clare odchádza. Je nahnevaná a rozrušená. O pár hodín neskôr Clare vyskočí z balkónu Londýnskeho hotela. Polícia sa drží verzie samovraždy úspešnej džokejky.

 

Pre diabetikov:

Varíme diabetikom (Mária Štefákova)

Pod názvom Varíme diabetikom pripravila vrchná diétna sestra Mária Štefáková kuchársku knihu s presným návodom pre každého diabetika, akým spôsobom sa má stravovať, aby udržal svoju glykémiu na dobrej úrovni.

 

Pre milovníkov psov:

Pes na mieru (David Adlerton)

Tento s prehľadom napísaný sprievodca svetom psov vám poskytne všetky potrebné informácie o základných vlastnostiach 130 plemien, uľahčí vám výber a vy si budete môcť zvoliť toho najvhodnejšieho spoločníka priamo na mieru svojej povahy, okolností aj podľa nárokov rodiny. V tejto knižke si môžete nájsť vhodné plemeno, či už ste hlučný a podnikavý, alebo pokojný a uvažujúci, či ste náruživý športovec, alebo je vaším najobľúbenejším športom ležanie na pohovke, či uprednostňujete pokojné vychádzky vidieckou krajinou, alebo veselú rodinnú zábavu v parku. 

 

 

Pre cestovateľov:

55 najkrajších miest a mestečiek Slovenska (Jozef Leikert)

Krásna obrazová publikácia podáva svedectvo o veľkoleposti i bohatosti slovenskej histórie. Zachytáva nielen slovom, ale aj nevšedným a očarujúcim obrazom kultúru slovenského národa v dejinných súvislostiach, opisuje výnimočné lokality, nevšedné historické pamiatky a vzácne kultúrne pamätihodnosti Slovenska.

 

Pre otca:

Tréning väzňa (Paul Wade)

Kniha Tréning väzňa od Paul Wadea je jedna z najvzrušujúcejších kníh akú kto kedy čítal. Je to kniha o väzení. Je to kniha o slobode. Je to kniha o prežití. Je to kniha o ľudskosti. Je to kniha o sile a moci. Je to kniha, ktorá patrí do rúk našej armády, našej polície, našich hasičov a všetkých ktorí chránia našu krajinu.  Je to kniha, ktorá by mala kolovať na našich stredných a vysokých školách. Je to kniha pre profesionálneho športovca, aj pre človeka bez kondície, ktorý posilňuje prstami na klávesnici. Je to kniha pre mamičky na materskej.  Je to kniha pre dôchodcov, túžiacich zvrátiť tok času. Je to kniha pre každého, kto hľadá tajomstvo získania úžasnej sily prežiť.

 

Pre romantikov so zmyslom pre humor:

Slepačia polievka pre dušu Pravá láska (Jack Canfield; Marc Victor Hansen; Ann Newmarková)

Slepačia polievka pre dušu Pravá láska je opäť zbierkou 101 skutočných príbehov. Sú to príbehy reálnych ľudí a ich lások od prvých stretnutí, cez ponuky na sobáš, svadby, radosti i starosti manželského života až po bolesť a lúčenia. Tieto príbehy Vás môžu inšpirovať aj vo Vašich vzťahoch. Či už ste čerstvo zamilovaný, máte dlhodobý vzťah alebo prechádzate krízou určite sa v niektorom z týchto príbehov nájdete.

 

-Reklamná správa

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu