Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO nákupného šialenstva: Bitka o zľavy v obchodných centrách, to musíte vidieť!

Davová psychóza nakupujúcich v USA Zobraziť galériu (6)
Davová psychóza nakupujúcich v USA (Zdroj: Foto: nydailynews.com)

USA – Šialenstvo a davová psychóza zachvátili Spojené štáty americké a Spojené kráľovstvo. Aj tento rok prvý piatok po Dni vďakyvzdania patrí nakupovaniachtivým. Obchodné siete a nákupné centrá totiž prichádzajú s obrovskými zľavami. Kupujúci sa idú doslova roztrhať, aby ulovili čo najviac. Pri obchodoch čakali v dlhých radoch niekoľko hodín pred otvorením. Ráno stovky kupujúcich razom „vleteli“ do predajní, teraz sa predbiehajú a naťahujú o zlacnený tovar. Nákupná agresia sa stupňuje, dochádza tak k rôznym incidentom a potýčkam. Pobavte sa s nami na nákupných maniakoch.

Polícia hlási už niekoľko zranených, ktorí to s nakupovaním zrejme trochu prehnali. Konflikty a bitky sa odohrávajú na celoštátnej úrovni, po tom čo sa otvorili nákupné centrá, ktoré prišli s obrovskými zľavami a následne do nich „vpálili“ stovky nakupujúcich.

Desiatky veľkých predajní otvorili svoje dvere, no nápor nakupujúcich sa nezaobišiel bez zranení.

Prvý piatok po Dni vďakyvzdania  v Spojených štátoch amerických pomenovali ako Black Friday (čierny piatok). Obchodné reťazce a nákupné centrá ponúkajú výrazné zľavy. Tento deň je považovaný za začiatok sezóny vianočných nákupov.

Čierny piatok nie je federálne sviatok, ale Kalifornia a niektoré ďalšie štáty dodržiavajú  "Deň po Dni vďakyvzdania" ako dovolenku pre štátnych zamestnancov.

Kupujúci dokonca pred obchodmi stanovali.

Nakupovaniachtiví si vystáli dlhé rady, dokedy sa dostali do obchodov.

Black Friday majú aj v Anglicku, takto to vyzerá v Londýne.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu