Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Ďalšia smrtiaca chuťovka z Ruska: Dievča skočí bunjee bez lana!

Tomu sa povie veriť druhému.
Tomu sa povie veriť druhému. (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Na internete uzrelo svetlo sveta ďalšie video z Ruska, pri ktorom zostáva rozum stáť. Hoci o tamojšej mládeži je známe, že adrenalín má v krvi a stvára kúsky, pri ktorých riskuje svoje životy, stále dokáže ostatných prekvapiť.

Možno si ešte spomínate na tradičné zábavky ruských tínedžerov, pri ktorých chodia bez istenia po rôznych stožiaroch a iných nebezpečných miestach alebo skáču bunjee jumping zo zasnežených striech činžiakov bez poriadneho lana. Presne niečo z podobnej dielne sa objavilo aj nedávno na internete, hoci na zázname vidno, že bol urobený ešte v letných mesiacoch.

Mladá dievčina prekročí zábradlie mosta a posúva sa smerom k mladíkovi, pravdepodobne svojmu priateľovi, ktorý na ňu už čaká obviazaný bunjee lanom. Tvárou k nemu sa na neho "prisaje", oblapí ho okolo ramien a nohy obmotá okolo jeho bokov. Potom už nasleduje iba skok do hĺbky a bláznivá viera, že sa jej pri trhnutí lana nič nestane a ona sa nezrúti do vody.

Jej život visí v tých sekundách na vlásku, ale zdá sa, že s touto možnosťou bola zmierená. Diváci, ktorí si video na YouTube pozreli, si však myslia, že môže ísť o podvod. Na zázname totiž nepočuť ženin krik. A možno iba od strachu stratila aj hlas, uviedol portál dailymail.co.uk.

Skok z mosta bez lana

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu