Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Ateistka (36) na deväť minút zomrela: Už verím, v nebi som sa stretla s Bohom!

Crystal McVeaová Zobraziť galériu (2)
Crystal McVeaová (Zdroj: YouTube)

OKLAHOMA CITY - Tridsaťšesťročná žena z Oklahomy bola ešte pred pár rokmi zarytou ateistkou. Všetko sa zmenilo po tom, ako sa ocitla na prahu smrti. Počas deviatich minút, kedy bola prakticky mŕtva, sa totiž vraj rozprávala s Bohom. Tento zážitok zmenil jej životné presvedčenie.

Crystal McVeaová je matka štyroch detí, ktorá nikdy neverila v Boha. Podľa vlastných slov mala na to pádny dôvod. Už od troch rokov ju sexuálne zneužíval jej nevlastný otec, ktorý bol závislý na alkohole a drogách. Toto peklo trvalo až do jej dvanástich rokov. Dievča si vtedy vravelo, že keby nejaká vyššia sila existovala, určite by niečo také nedopustila.

Lenže potom prišiel rok 2009. Crystal dostala zápal pankreasu a bola prevezená do nemocnice. Tam ju lekári neúmyselne predávkovali liekmi proti bolesti a takmer sa tak podpísali pod jej ortieľ smrti. Pacientka prestala dýchať a na deväť minút sa jej zastavilo srdce. Pamätá si, že po tom, ako zatvorila oči a upadla do bezvedomia, sa ocitla v nebi.

"Bolo tam úžasné svetlo, hneď som vedela, kde som. Stáli pri mne dvaja anjeli a vôbec tam neplynul čas," spomína na svoj nadpozemský zážitok vyštudovaná učiteľka. Neskôr k nej zostúpil Boh. Hoci nevyzeral ako človek, bola si istá, že je to On. Vraj jeho prítomnosť cítila "oveľa viac zmyslami než tými piatimi, ktoré mala na Zemi". V jednej chvíli pred ňou vykúzlil obraz malého smejúceho a hrajúceho sa dievčaťa, o ktorom si McVeaová myslí, že bolo ňou ešte predtým, než sa stala obeťou znásilnenia.

Potom sa jej Boh spýtal, či sa chce vrátiť na Zem. Crystal sa v tom momente cítila tak šťastná, že odmietla. Názor zmenila vo chvíli, keď začula zúfalý hlas svojej matky, ktorá sedela pri jej nemocničnej posteli. Vzápätí sa znovu premiestnila do svojho tela. Stretnutie s Bohom podrobnejšie opisuje v knihe Waking Up In Heaven (Prebudenie sa v nebi), ktorú vydala tento rok v júni, píše britský Daily Mail.

Crystal spolu s rodinou
Zobraziť galériu (2)
Crystal spolu s rodinou  (Zdroj: YouTube)

McVeaová nie je zďaleka jediná, ktorá tvrdí, že v posmrtnom živote komunikovala s Bohom. Podľa neurológa Deana Mobba podobné prípady vždy súvisia s užívaním medicínskych, resp. rekreačných drog. Crystal je však presvedčená o tom, že jej skúsenosť, ktorá z nej urobila veriacu, bola skutočná.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu