Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Mladík zažil dvakrát smrť: Prezradil, čo nás po nej čaká, žiadny raj ani nebo!

Mladík zažil dvakrát smrť Zobraziť galériu (2)
Mladík zažil dvakrát smrť (Zdroj: imgur)

STOKHOLM - Jedna z najstarších a najzapeklitejších otázok ľudstva znie: Čo sa stane, keď človek zomrie? Jeden mladík zo Škandinávie pozná odpoveď. Technicky bol totiž mŕtvy už dvakrát a nedávno sa rozhovoril o tom, aké to je byť na "druhej strane".

Nemenovaný muž sa o svojich posmrtných zážitkoch porozprával na sociálnej sieti Reddit. Prezradil, že technicky zomrel dva razy - prvýkrát, keď havaroval na motorke, druhý raz, keď sa predávkoval liekmi na bolesť.

Mladík zažil dvakrát smrť:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: imgur)

Jeho skúsenosť je odlišná od tých, ktorí tvrdia, že po smrti sa ocitli v tuneli, alebo v nejakej krásnej voňavej záhrade, alebo priamo v nebi. Povedal, že zažil len "čierne prázdno, žiadne myšlienky, vedomie, jednoducho nič". O tom, že na niekoľko minút zomrel, nevedel. Povedali mu to až lekári, ktorí ho oživovali. Pacient si myslel, že len nakrátko zaspal, pričom sa mu nič nesnívalo.

Mladík zažil dvakrát smrť:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: imgur)

Mladík tvrdí, že svoj zážitok zverejnil preto, aby povedal ľuďom, že sa smrti nemusia báť. Odkedy sa mu stali obe nehody, sa snaží prežiť každý deň naplno a baviť sa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu