Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Žena pribrala kvôli frajerovi 40 kíl: Podvádzal ju s 8 štíhlymi ženami!

Cassie ako vypapaná moletka a teraz štíhla kráska.
Cassie ako vypapaná moletka a teraz štíhla kráska. (Zdroj: Daily Mail)

LONDÝN - Britka Cassie Payneová (26) žila dlhé roky v domnení, že sa jej priateľovi páčia moletnejšie ženy, a preto si vôbec nestrážila váhu a kvôli nemu poriadne pribrala. Aké bolo však jej prekvapenie, keď zistila, že ju jej láska podvádza s ôsmimi inými ženami a všetky sú štíhle ako prútik. Hoci sa jej v tej chvíli zrútil svet, z rozchodu sa spamätala, schudla a svoj nový život si nevie vynachváliť.

Dievčina, ktorá meria 162 cm, vážila v období, keď stretla svojho priateľa 67 kíl. Dvojica kvôli zaneprázdnenosti nestihla variť a dopriala si najmä jedlá z donášky. Keď sa to začalo na Cassie odzrkadľovať, vyjadrila znepokojenie nad nezdravou stravou, ale jej nový frajer ju ubezpečil, že to je úplne v poriadku.

Schodiť nejaké to kilo jej navrhla aj jej matka, ale upokojila ju tým, že sa to jej priateľovi páči a nie je sa čoho báť. "Keď som pribrala, povedal mi, že vyzerám sexi, a tak som mala dojem, že čím väčšia, tým lepšia," uviedla Cassie pre portál dailymail.co.uk s tým, že si uvedomovala svoju obezitu, ale pokiaľ sa pár cítil takto šťastný, tak ju ani výčitky jej okolia netrápili.

Ako však začal plynúť čas, jej kamaráti ju upozornili, že ju priateľ podvádza, ale nebrala to na vedomie. Bezvýhradne mu verila. Potom mu však začali uprostred noci chodiť SMS-ky, a tak sa Cassie prihlásila do jeho profilu na Facebooku a pátrala na časovej osi. Našla tam fotografiu, na ktorej nejaká žena označila jej priateľa slovami "môj miláčik".

Nedalo jej to a napísala pod ňu komentár: Kto je to? Žena jej na to v súkromnej správe odpovedala, že jej priateľ. Obe sa takto dozvedeli, že sa delia o toho istého muža a Cassie napokon vypátrala, že nie je jediná. Našla ešte ďalších sedem mileniek.

Keď svojho priateľa konfrontovala s výsledkom, bola zdesená jeho priznaním, ale oveľa viac ju šokovalo, že podľa fotografií boli všetky jeho milenky štíhle. Napokon z neho dostala, že kedysi naozaj miloval bacuľky, ale teraz dáva radšej prednosť chudším ženám. To bolo pre ňu ako facka do tváre.

Posledné štyri roky totiž strávila napchávaním sa nezdravými jedlami, len aby sa mu páčila a on zatiaľ behal za inými a štíhlymi. Samozrejme láske bol rýchlo koniec a Cassie sa ako satisfakciu rozhodla konečne schudnúť. Odteraz už žiadne koláčiky a sendviče, ale zdravá strava, pohyb a posilňovňa.

Zo 108 kíl schudla na 57 a začali sa za ňou obzerať aj iní muži, vďaka čomu jej sebadôvera nesmierne vzrástla. Najväčšou odmenou však pre ňu bolo stretnutie s ex na jednom večierku, kde ju najprv vôbec nespoznal a potom jej povedal, že vyzerá úžasné a chcel sa s ňou opäť stretnúť. Ona ho však nonšalantne poslala do hája. Odvtedy ho viac nevidela a ani po tom netúži. Dokonca by sa mu chcela poďakovať za to, že ju podvádzal, pretože sa teraz cíti oveľa šťastnejšia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu