Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

DEŇ OTVORENÝCH DVERÍ VŠM / CityU of Seattle

City University Zobraziť galériu (3)
City University (Zdroj: City University)

Vysoká škola manažmentu / City University of Seattle je progresívna vysoká škola s inovatívnymi programami, ktorá sa neuspokojuje iba s úlohou vzdelávania ale iniciatívne vytvára pre svojich študentov spojenie medzi akademickou pôdou a zamestnávateľmi. Ak sa chcete o štúdiu na tejto modernej škole dozvedieť viac, navštívte ju v Deň otvorených dverí v jej budove na Panónskej 17 v Petržalke alebo na Bezručovej 64 v Trenčíne vo štvrtok 24. októbra od 10. do 16. hodiny.

Viac nám o celom dni i zaujímavých novinkách porozprával Mgr Branislav Zlocha, riaditeľ pre marketing a rozvoj:

 „Pozvaní sú študijní poradcovia, rodičia a všetci štúdiachtiví mladí ľudia, ktorí majú záujem študovať na Vysokej škole manažmentu a zároveň aj v programoch americkej City Univerzity of Seattle. V tento deň sa budú konať prezentácie študijných programov, podmienky prijatia, čo sa dá na škole študovať a v akých jazykoch, kto sú naši vyučujúci a čo všetko môže škola ponúknuť budúcim vysokoškolákom od materiálneho-technického zabezpečenia, počítačové laboratóriá, knižnice, možnosti medzinárodnej spolupráce, štipendiá a pod. Pre návštevníkov sú pripravené informačné balíčky. Zároveň pripravujeme i tzv. demo lesson, vybraný americký vyučujúci urobí krátku asi 20 minútovú ukážkovú prednášku, aby mali návštevníci predstavu o podobe reálnej výučby. Tento deň bude doplnený o návštevu jednotlivých častí školy, študenti si budú môcť prezrieť knižnicu, študijné oddelenie, učebne, počítačové laboratóriá, všetko čo majú naši študenti k dispozícii. Na študijnom oddelení bude personál pripravený odpovedať na otázky záujemcov. Ak by niekoho zaujímal prechod z inej školy na našu, alebo by chcel vedieť ako u nás študovať po skončení štúdia v zahraničí, môže sa informovať na študijnom oddelení VŠM.“ Medzi novinky patrí možnosť absolvovať časť štúdia v USA v centrále City University v Seattle za slovenské školné, pripravovaný bakalársky študijný program v manažmente informačných systémov, či špecializácie ako „green manažment“, „marketing“ a ďalšie.

Ďalšou novinkou je ponuka online štúdia, ktorá je určená pre tých, ktorí z časových a iných dôvodov nemôžu dochádzať na denné alebo prezenčné štúdium. Sem patria najmä ľudia pracujúci, ženy na materskej dovolenke, športovci alebo tí, ktorí to majú ďaleko do školy. V lete pripravila VŠM certifikačný program s názvom „Manažment v kocke“, ktorý pozostáva z piatich online predmetov pokrývajúcich základné manažérske zručnosti. Tento program je obzvlášť vhodný pre ľudí z praxe, ktorí sú na riadiacich postoch a potrebujú si rýchlo doplniť vzdelanie v oblasti riadenia. Viac informácií nájdete na www.vsm.sk

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu