Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Christina (39) váži 280 kg a predáva svoje sexi FOTO: Kúpili by ste?

Christina celé dni preleží na posteli Zobraziť galériu (3)
Christina celé dni preleží na posteli (Zdroj: profimedia.sk)

MEDFORD - Christina Paezová z Oregonu trpela depresiami po tom, čo jej zomrela dcéra. Svoj žiaľ utápala v konzumácii koláčikov a lupienkov. Teraz váži 280 kilogramov a chcela začať chudnúť, ale zistila, že jej sexi zábery idú na dračku, a tak si zo svojho problému urobila živnosť.

Tridsaťdeväťročná Američanka prišla pred desiatimi rokmi o dcérku Maribellu. Pri pôrode totiž nastali komplikácie a bábätko museli pripojiť na podporné prístroje. Oživiť sa ho už bohužiaľ nepodarilo.

Nešťastná žena našla útechu v jedle. Napchávala sa hamburgermi, tortami, čipsami, zmrzlinou a podobnými kalorickými bombami, ktoré ju vyniesli až pod hranicu tristo kíl. Zo svojej morbídnej obezity mala hlavu v smútku. Až do momentu, kedy si všimla, že existuje skupina ľudí, ktorí jej super veľké telo obdivujú. Netrvalo dlho a Christina si začala zarábať predajom fotografií, na ktorých pózuje polonahá. Jej sexi snímky žnú na internete nevídaný úspech a trojnásobnej matke zabezpečujú potrebný životný štandard.

Christina (39) váži 280
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

"Prežila som peklo. Po tom, ako zomrela Maribella, som trpela depresiami a pila som. Schovávala som sa pred svetom a stala som sa príťažou pre vlastné deti, ktoré sa o mňa museli starať namiesto toho, aby to bolo opačne. Dnes je ale všetko inak a ja som sama so sebou vyrovnaná. Už viem, že aj veľké ženy môžu byť atraktívne a páčia sa mužom," hovorí korpulentná modelka a zároveň invalidná dôchodkyňa.

Christina (39) váži 280
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Paezová teda na svoje nové povolanie nedá dopustiť, nie všetci v jej rodine ale súhlasia s tým, čo robí. Osemnásťročná Ruby si myslí, že jej matka je šťastná len preto, aby potešila ostatných. "Milujem svoju mamu, ale nemyslím si, že je spokojná so svojou váhou. Len to predstiera, aby boli druhí spokojní. Ak nezačne chudnúť, skôr či neskôr ochorie a zomrie," povedala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu