Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Vrchol márnotratnosti a arogancie peňazí: Takto skončila bitka dvoch boháčov, kto viac minie v bare!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: int)

LONDÝN/MOSKVA - Dvaja mladí ruskí multimilionári sa v jednom z nočných klubov v londýnskej štvrti Mayfair začali pretekať, kto zaplatí viac pri bare. Účet dospel k sume viac ako 130 tisíc libier (cca 153 300 eur) a "bitka peňaženiek" sa dostala aj na televízne obrazovky a stránky tlače.

Tridsiatnici obklopení tlupou dievčat v úlohe fanúšičiek si objednávali drahé šampanské Dom Perignon a Cristal asi rovno po debničkách, v konečnom pomere 64 ku 30 fľašiam.

Keď o pol tretej nad ránom došlo na platenie, "porazený" oligarcha dostal účet na 64 279 libier, zatiaľ čo víťaz sa mohol kochať účtom na 66 778 libier. Podľa očitých svedkov mal náramnú radosť. Asi mu v tej chvíli veľmi nedošlo, že obyčajný smrteľník by si za to radšej kúpil byt v Londýne a ešte by mu aj zostalo.

Vrchol márnotratnosti a arogancie
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: int)
Vrchol márnotratnosti a arogancie
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: int)

Účet prezradil, že hostia si dopriali aj šampanské Krug ročník 1998, whisky Chivas Regal a samozrejme vodku, značky Belvedere.

"Bola to jedna z najbizarnejších nocí, aké som zažil. Tí dvaja chlapci súťažili, kto kúpi viac a viac šampanského. Zakaždým, keď si jeden objednal päť fliaš, druhý kúpil šesť, potom sedem, osem ... ," poznamenal jeden z návštevníkov podniku Kitsch, ktorý minulý týždeň otvorili reštauratér Mark Fuller a promotér Serg Ivo, vystupujúci v jednej televíznej reality show o Rusoch žijúcich v "Londýngrade".

Svedok tiež uviedol, že vždy, keď priniesli ďalšiu fľašu, strhli sa naokolo veľké ovácie a všade boli prskavky. "Aj v noci to tam vyzeralo ako počas jasného letného dňa," opísal svoje dojmy.

CNBC pripomenula, že vlani v marci jeden mladý podnikateľ zaplatil v liverpoolskom klube Playground účet za 203 948 libier (cca 240 500 eur) a fotograf celebrít Dexter Koh minul vlani v decembri v londýnskom bare Aura asi 120 000 libier (cca 141 500 eur).

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu