Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

VIDEO, ktoré chytí za srdce: Najpriateľskejší pes na svete mení malého chlapca s Downovým syndrómom!

(Zdroj: YouTube)

BUENOS AIRES - Malý Herman (5) z argentínskeho La Plata trpí Downovým syndrómom a podľa jeho matky Any nemá rád dotyky. Aj napriek tomu sa jednému psíkovi svojím vytrvalým dobiedzaním podarilo drobca presvedčiť, aby sa s ním svojským spôsobom pohral.

Video bolo natočené ešte pred dvomi rokmi, ale do internetovej pozornosti sa dostáva až teraz. Labrador menom Himalaya, ktorý zrejme patrí chlapcovmu strýkovi, totiž prejavil obrovskú dávku trpezlivosti a jemnosti pri hre s chlapcom, ktorého svet je predsa len trochu iný ako u zdravého dieťatka.

Napriek tomu, že Herman sa od psíka odťahuje, ten sa k nemu vždy veľmi citlivo priblíži a drapká do neho labkou, ktorú mu však chlapec odtláča a zdá sa, že je mu to dosť nepríjemné. Aj napriek tomu sa však Himalaya nevzdáva a po kúštičku sa vždy k nemu prisunie a dá mu najavo, že by sa s ním chcel predsa len hrať.

Keď už to vyzerá, že labrador napriek veľkej obetavosti neuspeje, Herman sa naň predsa len zvalí a pohladí ho po ňucháči. Jeho matka Ana to považuje za naozaj veľký krok vpred, pretože jej syn je veľmi uzavretý a štíti sa fyzického kontaktu. Informoval portál dailymail.co.uk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu