Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Výhra miliónov mu zničila život: Už po mesiaci je zúfalý!

Willie a jeho manželka Donna
Willie a jeho manželka Donna (Zdroj: news.com.au)

NEW JERSEY - Získať len tak z ničoho nič obrovskú sumu peňazí môže poriadne zamávať doterajším životom šťastlivca. Dokonca tak veľmi, že už po mesiaci túži, aby sa všetko vrátilo do starých koľají a prestal ten bláznivý kolotoč, do ktorého sa dostal. Práve to je prípad Američana, ktorého výhra v lotérii vôbec neprekvapila v dobrom.

Minulý mesiac sa Willie Seeley spolu so svojimi 15-timi kolegami stal výhercom jackpotu vo výške 450 miliónov dolárov. Bývalý vedúci skladu si však nadovšetko teraz praje jednoducho sa vypariť, aby unikol závisti svojho okolia a mohol žiť tak, ako doteraz.

Na tlačovej konferencii po tom, čo získal obrovskú výhru, tvrdil, že je neskonale šťastný a v rannej šou prezradil moderátorovi, že konečne môže robiť všetko, po čom túžil. A to najmä poľovať a loviť ryby. O mesiac neskôr je však už všetko úplne inak.

Podľa neho sú dni, kedy si želá, aby bol späť v práci, kde dostával výplatu každé dva týždne. Bol totiž nútený zmeniť spôsob života, ktorý mu vyhovoval a to nie je nič dobré. Okrem toho stále nemá pocit, že je bohatý a nevie si zvyknúť, že si môže dovoliť kúpiť veci, o ktorých mohol kedysi iba snívať.

Najhoršie na všetkom sú však zástupy prenasledovateľov, ktorí od neho žiadajú peniaze a úplne cudzí ľudia, ktorí vyhlasujú, že sú jeho vzdialení príbuzní. Na jedného z nich dokonca už naposledy vytiahol aj zbraň.

Jeho manželka Donna s odstupom času označila výhru za prekliate a je rada, že sa svetlá reflektorov obrátili na ďalšieho výhercu jackpotu, zatiaľ neznámeho muža, ktorý získal 400 miliónov dolárov.

Willieho podiel na výhre po rozdelení medzi spolupracovníkov a ďalších dvoch výhercov činí "iba" 4 milióny, ale aj tak je to dosť na užívanie si života bez práce, splatenie hypotéky, vynovenie strechy na dome, kúpe dvoch nových áut a zabezpečenie príbuzných. Za zvyšné peniaze si však asi zabezpečia chatu na nejakom odľahlom mieste, kde ich nenájdu davy ziskuchtivcov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu