Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Celý život mala smolu: Teraz opustená žena vyhrala (48) rekordnú sumu!

Margaret Loughreyová
Margaret Loughreyová (Zdroj: independent.ie)

STRABANE - Na Margaret Loughreyovú zo Severného Írska sa šťastie v živote príliš často neusmievalo. Nedávno sa rozišla s manželom a nemala ani prácu. Tú už ale viac nepotrebuje. Vyhrala totiž v lotérii, a tak namiesto rozmýšľania, ako prežiť zo dňa na deň, si môže splniť dávny sen o presťahovaní sa do Španielska.

Štyridsaťosemročná Margaret práve prežívala veľmi zlé obdobie. Odišiel od nej manžel a takisto si dlho nemohla nájsť zamestnanie. Minulý týždeň si cestou do supermarketu, kde sa uchádzala o prácu, kúpila žreb. Na druhý deň zistila, že je bohatšia o 27 miliónov libier (32,5 miliónov eur).

"Cítila som, že niečo vyhrám. Hneď po tom, ako som v stredu ráno vstala, som si skontrolovala tiket. Trafila som všetky čísla," povedala výherkyňa zatiaľ najvyššej sumy v krajine denníku Belfast Telegraph.

Už si tak nemusí viac robiť starosti, ako prežije zo 60 libier týždenne, ktoré dostáva ako podporu od štátu. Keďže ale Margaret nie je žiadny horkokrvný tvor, kým začne peniaze utrácať, všetko si poriadne premyslí. Dokonca ani zatiaľ nemieni odísť zo svojho rodného mesta.

"Výhru chcem použiť najmä na pomoc druhým. Sama neplánujem žiť v nejakom luxuse. Možno akurát na starobu odídem do Španielska, tak, ako som vždy chcela," dodala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu