Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Vieme, kde vyrástlo najväčšie slovenské kasíno!

Vieme, kde vyrástlo najväčšie slovenské kasíno!
Vieme, kde vyrástlo najväčšie slovenské kasíno! (Zdroj: Tipos)

Kasíno ponúka okamžitý bonus až 10 € pri vstupe do hry.

Tipos vám prináša internetové kasíno, ktoré sa atmosférou, napätím a ani výhrami vôbec nelíši od toho reálneho. Skúsiť šťastie z pohodlia domova môžete v rulete, blackjacku, eŽreboch alebo výherných automatoch. Navyše, ak sa zaregistrujete na eTipos.sk, získate okamžitý bonus až 10 €, s ktorým môžete hrať svoje obľúbené hry okamžite a úplne bezpečne vďaka najmodernejším certifikovaným technológiám.

Ako ho získate?

Zaregistrujte sa na stránke eTipos.sk , doplňte svoj hráčsky účet a potom sa už len tešte na jeho dvojnásobok, pretože vám dáme až celých 100 % vkladu do 10€. (maximálne však 10 € aj pri vyšších vkladoch). *

Tak na čo ešte čakáte? Nenechajte nič na náhodu a získajte 10 € aj pre seba.

Chcem sa registrovať

* Pre prvý vklad peňažných prostriedkov na hráčske konto menší a rovný 10 € bude priznaný bonus vo výške 100 % vkladu (t.j. pre prvý vklad 1 € bonus 1 €, pre prvý vklad 10 € bonus 10 €). Pre prvý vklad peňažných prostriedkov na hráčske konto väčší ako 10 € bude priznaný bonus maximálne vo výške 10 €. Na ďalšie nasledujúce vklady neprislúcha nárok na bonus. Okamžitý bonus je použiteľný výlučne na stávky v kasínových hrách.

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu