Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Štedrejšie kasíno ste ešte nevideli!

Štedrejšie kasíno ste ešte nevideli!
Štedrejšie kasíno ste ešte nevideli! (Zdroj: Tipos)

Pozrite sa, kde ľudí vítajú eurami na zábavu.

Vo svete, kde sa všetko točí okolo náhody, poteší akákoľvek istota. Preto, ak chcete získať uvítací bonus 10 € a pritom sa skvelo zabaviť, zavítajte do internetovej herne eTipos.sk. Okrem atmosféry a napätia ako v reálnom kasíne v nej teraz na vás čaká aj plno veľkých výhier.

Je len na vás, akú hru si vyberiete. Skúsiť šťastie na účet kasína môžete vo výherných automatoch, blackjacku, rulete, pokeri, eŽreboch a mnohých ďalších zábavných hrách. O svoju bezpečnosť nemusíte mať obavy, pretože ochranu internetových hráčov zabezpečujú najmodernejšie certifikované technológie. 

Ako získate bonus?

Získať uvítací bonus je skutočne jednoduché. Stačí, ak sa zaregistrujete na stránke eTipos.sk a doplníte svoj hráčsky účet. Potom vám dáme až celých 100 % vkladu do 10 €, s ktorými môžete okamžite hrať.

Pre prvý vklad peňažných prostriedkov na nové hráčske konto menší a rovný 10 € bude priznaný uvítací bonus vo výške 100 % vkladu (t.j. pre prvý vklad 1 € bonus 1 €, pre prvý vklad 10 € bonus 10 €). Pre prvý vklad peňažných prostriedkov na nové hráčske konto väčší ako 10 € bude priznaný bonus maximálne vo výške 10 €. Podrobné podmienky.

 

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu