Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Najočakávanejšia kniha roka Inferno od Dana Browna oddnes v slovenčine!

Dan Brown so svojou knihou Inferno - Peklo. Zobraziť galériu (4)
Dan Brown so svojou knihou Inferno - Peklo. (Zdroj: bux.sk)

BRATISLAVA – Na pulty predajní sa dnes dostáva v slovenskom preklade najnovšie dielo od Dana Browna s názvom Inferno – Peklo. V najočakávanejšej knihe tohto roku si prídu na svoje milovníci tajomna a konšpiračných teórií.

Mysteriózny triler inšpirovaný jedným z najtajomnejších literárnych diel v histórii, Peklom od Danteho Alighieriho, si môžu slovenskí čitatelia oddnes prečítať v našom rodnom jazyku. Podobne ako v predchádzajúcich knihách, aj v Inferne – Pekle stavil autor na konšpiračného ducha. U čitateľa rozvíja úvahy o tom, že všetky známe výklady dejín sú vymyslené a niekto pred nami ukrýva omnoho závažnejšiu pravdu. Harvardský vedec Robert Langdon ju chce nájsť. No o výsledky pátrania sa zaujímajú aj iní. A tí sa nezastavia pred ničím.

Kniha je považovaná za doposiaľ najnapínavejší román Dana Browna. Podobne ako predchádzajúce dva tituly Da Vinciho kód a Anjeli a démoni, aj tento sa dočká svojho filmového spracovania. Hlavnú úlohu si Inferne zahrá obľúbený americký herec Tom Hanks. Snímku by mali do amerických kín uviesť 18. decembra 2015. Film sa nakrúca pod taktovkou Rona Howarda, ktorý na novinke už usilovne pracuje. Režisér má na svedomí aj predchádzajúce dve diela.

Knihu Inferno - Peklo (2013) si môžete objednať v internetovom kníhkupectve kliknutím na tento odkaz.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu