Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Ochutnajte erotický román Päťdesiat odtieňov slobody: Už v slovenčine!

Päťdesiat odtieňov slobody. Zobraziť galériu (9)
Päťdesiat odtieňov slobody.

BRATISLAVA – Už aj v našom jazyku! Erotická trilógia Fifty Shades Trilogy od spisovateľky E. L. James zožala celosvetový úspech. Prvý diel s názvom Päťdesiat odtieňov sivej sa už čoskoro dočká filmového spracovania. Tretí, záverečný, s názvom Päťdesiat odtieňov slobody si od 9. septembra môžu prečítať už aj slovenskí fanúšikovia. My vám z neho prinášame malú ochutnávku.

Slovenskí fanúšikovia svetovo úspešnej trilógie od americkej spisovateľky E. L. James sa dočkali prekladu záverečného dielu. Kniha s názvom 50 odtieňov slobody sa v slovenskej verzii objavuje na pultoch našich kníhkupectiev od 9. septembra 2013. Podobne ako predchádzajúce dva tituly, aj tento sa už teraz teší veľkému úspechu.

V poslednej časti obľúbeného bestselleru v Anastasii opäť ožijú jej najhoršie nočné mory. V čase, keď prvýkrát stretla mladého úspešného podnikateľa Christiana Greya, ešte netušila, ako veľmi jej to zmení život. Od začiatku si síce uvedomovala, že život po jeho boku nebude vôbec jednoduchý, no rozhodla sa, že tomu aspoň dá šancu. Teraz, keď sú konečne spolu, zažívajú nekončenú lásku a tešia sa zo vzájomnej blízkosti. Zdá sa, že im nič nechýba. Náhle však zasiahne osud.

Autorka úspešných erotických románov začala s ich písaním ešte ako anonymná fanúšička upírskej ságy a postupne ich zverejňovala pod názvom Master of Universe. Hlavné postavy boli pomenované rovnako ako z jej obľúbeného filmu – Edward Culler a Bella Swan. Neskôr však diela prepracovala, rozšírila, premenovala a v roku 2011 predstavila svetu. A zožala nevídaný úspech.

Novú knihu Päťdesiat odtieňov slobody si v slovenskom jazyku môžete objednať v internetovom kníhkupectve.

Ukážka z knihy Päťdesiat odtieňov slobody. Viac náhľadov nájdete v našej GALÉRII.

Ochutnajte erotický román Päťdesiat
Zobraziť galériu (9)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu